Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tudor Chirila a primit replica din partea Companiei Municipale: ii reamintim ca a palmuit un cetatean

Playtech Playtech,
Tudor Chirila a primit replica din partea Companiei Municipale: ii reamintim ca a palmuit un cetatean

Tudor Chirila a fost agresat verbal de un angajat al Companiei Municipale de Parking Bucuresti, dupa ce a intervenit in apararea unei femei despre care sustine ca si ea fusese la randul ei agresata verbal de acesta. Actorul a primit replica din partea Companiei Municipiale, care i-a luat apararea angajatului. Tudor Chirila a primit replica . continuă pe Playtech

VIDEO Tudor Chirila, injurat si amenintat pe strada. Scandalul a ajuns pana la Gabriela Firea

Tudor Chirila face ce face si aterizeaza iar in mijlocul unui scandal. Celebrul artist a fost injurat si amenintat in plina strada. Evenimentul in cauza a ajuns pana la urechile Gabrielei Firea. Cum s-a petrecut totul? Tudor Chirila, injurat si amenintat in plina strada Tudor Chirila a ajuns sa fie in mijlocul unui scandal din .

Tudor Chirila, iNJURAT si amenintat in plina strada de un angajat de la parcari: Mars! Esti cretin? (VIDEO)

Tudor Chirila, scandal intr-un parc din Bucuresti cu un angajat al Primariei. Artistul a postat pe pagina sa de socializare o filmare in care ii cere explicatii unui barbat care ar fi injurat o femeie. Cei doi au avut ma.

VIDEO Tudor Chirila ii cere socoteala Gabrielei Firea pentru functionarii primariei: Ce aveti de gand cu un lucrator care spune Du-te-n p.. mea de aici? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?

Tudor Chirila a depus plangere penala la politie dupa ce a fost agresat verbal de un functionar al primariei, dintr-o parcare, pentru ca i-a luat apararea unei femei cu trotineta.

VIDEO Tudor Chirila, injurat si amenintat de un angajat al Primariei Capitalei, dupa ce a luat apararea unei femei

Actorul si cantaretul Tudor Chirila a anuntat ca i-a facut plangere penala unui angajat al Primariei Bucuresti care l-a jignit si l-a amenintat dupa ce i-a atras atentia ca nu este in regula sa injure o femeie. Discutia aprinsa dintre cei doi a fost filmata de artist si publicata pe Facebook, alaturi de un apel la primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Tudor Chirila a intrerupt piesa de teatru din cauza unei spectatoare: Faptul ca platesti bilet nu-ti da dreptul sa faci ce vrei. Ce l-a deranjat pe actor

Tudor Chirila 45 de ani) a povestit, pe pagina sa de Facebook, un episod in care a fost deranjat de o spectatoare in timpul unui spectacol de teatru, motiv pentru care si-a intrerupt reprezentatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )