Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Tudor Chirila, injurat si amenintat pe strada. Scandalul a ajuns pana la Gabriela Firea

Playtech Playtech,
VIDEO Tudor Chirila, injurat si amenintat pe strada. Scandalul a ajuns pana la Gabriela Firea

Tudor Chirila face ce face si aterizeaza iar in mijlocul unui scandal. Celebrul artist a fost injurat si amenintat in plina strada. Evenimentul in cauza a ajuns pana la urechile Gabrielei Firea. Cum s-a petrecut totul? Tudor Chirila, injurat si amenintat in plina strada Tudor Chirila a ajuns sa fie in mijlocul unui scandal din . continuă pe Playtech

VIDEO Tudor Chirila, injurat si amenintat de un angajat al Primariei Capitalei, dupa ce a luat apararea unei femei

Actorul si cantaretul Tudor Chirila a anuntat ca i-a facut plangere penala unui angajat al Primariei Bucuresti care l-a jignit si l-a amenintat dupa ce i-a atras atentia ca nu este in regula sa injure o femeie. Discutia aprinsa dintre cei doi a fost filmata de artist si publicata pe Facebook, alaturi de un apel la primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Tudor Chirila, iNJURAT si amenintat in plina strada de un angajat de la parcari: Mars! Esti cretin? (VIDEO)

Tudor Chirila, scandal intr-un parc din Bucuresti cu un angajat al Primariei. Artistul a postat pe pagina sa de socializare o filmare in care ii cere explicatii unui barbat care ar fi injurat o femeie. Cei doi au avut ma.

VIDEO Tudor Chirila ii cere socoteala Gabrielei Firea pentru functionarii primariei: Ce aveti de gand cu un lucrator care spune Du-te-n p.. mea de aici? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?

Tudor Chirila a depus plangere penala la politie dupa ce a fost agresat verbal de un functionar al primariei, dintr-o parcare, pentru ca i-a luat apararea unei femei cu trotineta.

Tudor Chirila a primit replica din partea Companiei Municipale: ii reamintim ca a palmuit un cetatean

Tudor Chirila a fost agresat verbal de un angajat al Companiei Municipale de Parking Bucuresti, dupa ce a intervenit in apararea unei femei despre care sustine ca si ea fusese la randul ei agresata verbal de acesta. Actorul a primit replica din partea Companiei Municipiale, care i-a luat apararea angajatului. Tudor Chirila a primit replica .

Tudor Chirila a intrerupt piesa de teatru din cauza unei spectatoare: Faptul ca platesti bilet nu-ti da dreptul sa faci ce vrei. Ce l-a deranjat pe actor

Tudor Chirila 45 de ani) a povestit, pe pagina sa de Facebook, un episod in care a fost deranjat de o spectatoare in timpul unui spectacol de teatru, motiv pentru care si-a intrerupt reprezentatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )