Libnet.ro
UNICEF

11:15

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece. continuă pe Antena3

Premierul Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Plecam cu datoria implinita

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

UPDATE. Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a partidelor de opoziti.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Tudor Chirila, reactie dupa motiunea de cenzura: Un paravan pentru oameni cu aceleasi interese. Nimic pentru Romania, totul pentru buzunar

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a reactionat, printr-o postare pe Facebook, in urma caderii Guvernului condus de Viorica Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut cu 238 de voturi.

Motiunea de cenzura a trecut de votul Parlamentului, Guvernul Viorica Dancila a fost demis

Guvernul PSD Viorica Dancila a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi motiunea de cenzura depusa de opozitie cu 238 de voturi pentru.

Viorica Dancila: Sunt sigura ca motiunea de cenzura nu va trece

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat certitudinea ca motiunea de cenzura nu va trece. Sunt foarte sigura ca nu va trece aceasta motiune. Ma bazez pe buna credinta a unora care vor stabilitate.

Presedintele Iohannis, prima reactie dupa demiterea Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de .

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )