Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tudor Chirila sare in apararea lui Vlad Voiculescu. Ce spune despre PSD si Streinu-Cercel

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila sare in apararea lui Vlad Voiculescu. Ce spune despre PSD si Streinu-Cercel

Tudor Chirila atrage atentia intr-o postrare recenta asupra celor pe care-i considera responsabili in cazul incendiului de la Matei Bals, acuzand PSD-ul ca incearca sa transfere responsabilitatea catre Vlad Voiculescu. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Tudor Chirila il apara pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si spune ca nu el este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals. Voiculescu nu este responsabil pentru cazul Bals. Dar este responsabil pentru ce se va intampla cu reforma sistemului de sanatate. Este responsabil pentru fiecare moment in care nu va vorbi pe sleau despre mafia din sanatate care va incerca din rasputeri sa conserve situatia de facto, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Redeschiderea scolilor este un subiect extrem de dezbatut de toata lumea, astfel ca ministrul Educatiei a promis inca de la inceputul acestui an ca pe data de 2 februarie se vor afla conditiile de revenire in banci ale elevilor. Desi astazi va avea loc sedinta in care se vor decide termenii redeschiderii scolii, ministrul Sanatatii .

Spitalele, incotro? Actul medical vs. infrastructura Vlad Voiculescu: Nu o sa va prezint promisiuni grosolane, de genul maine vom avea spitale noi in Romania

Nu o sa va prezint promisiuni grosolane, de genul maine vom avea spitale noi in Romania. Sunt obiective de investitii complexe, care necesita timp. Dar va voi informa care este stadiul in fiecare zi. Ce va pot spune este ca proiectele celor 3 spitale regionale vor fi accelerate, a declarat luni ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in deschiderea dezbaterii Spitalele din Romania, incotro? Actul medical vs. infrastructura, organizate de Colegiul Medicilor. Ministrul Sanatatii mai spune ca spitalele vechi au nevoie de investitii cu cap si coada.

UPDATE Vlad Voiculescu, singurul ministru care nu si-a depus declaratiile de avere si interese mai bine de o luna de la preluarea functiei Ce spune legea

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este singurul ministru care nu si-a depus declaratia de avere si declaratia de interese, mai bine de o luna de la preluarea functiei.

Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a vorbit luni la Antena 3 despre acuzatiile pe care le-a facut la adresa actualului ministru, Vlad Voiculescu, despre care spune ca in 2017 ar fi intentionat sa semneze un document pentru inchiderea a aproximativ o suta de spitale: Acum recunoaste ca asta a fost intentia sa. A spus clar, sambata.

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

VLAD VOICULESCU: Construirea spitalelor regionale - accelerata

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca proiectele referitoare la construirea spitalelor regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor fi accelerate, subliniind ca este nevoie de investitii in spitalele vechi care sa aiba cap si coada, conform Agerpres.

Florin Roman, catre Vlad Voiculescu si Cristian Ghinea: Lasati greaua mostenire si treceti la munca! Nu mai avem timp de pierdut cu stampile aruncate pe pereti

Deputatul PNL Florin Roman le-a cerut ministrilor USR-PLUS de la Sanatate si Investitii si Proiecte Europene, Vlad Voiculescu, respectiv Cristian Ghinea, sa se apuce de treaba deoarece nu mai avem timp de.

Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sanatatii in locul lui Vlad Voiculescu

Dupa mai multe zile in care parlamentarii PSD i-au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, din functia de Ministru al Sanatatii, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals, prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, sugereaza ca un medic ar fi mai potrivit sa ocupe functia in cauza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )