Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

România Liberă România Liberă,
Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

Artistul Tudor Chirila a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare a crizei de pe scena politica din Romania. continuă pe România Liberă

Tudor Chirila, atac la Sorin Grindeanu: Este un monstru politic in stare de embrion

Tudor Chirila a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook, in contextul crizei politice din Romania. Artistul atrage atentia ca Sorin Grindeanu este fix din acelasi aluat cu Dragnea si.

Surse: Sorin Grindeanu, exclus din PSD; social-democratii depun motiune de cenzura

ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat astazi ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern. *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Mihai Chirica, despre retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu: Este o solutie stalinista, care incearca sa foloseasca niste metode stiintifice. Pe vremea lui Stalin puteai sa-l impusti pe loc

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat, joi, la RFI, ca retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu a fost o deczie care a continut de la Ordonanta 13, de a anihila orice adversar din interiorul partidului, care s-ar opune modificarii legilor privind Justitia.

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD

Liderii PSD l-au exclus din partid pe premierul Sorin Grindeanu, a transmis News. ro .

BREAKING NEWS Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis prin vot membrii Comitetului Executiv reuniti in sedinta, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Urmeaza ca CEx-ul sa voteze asupra depunerii motiunii de cenzura.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis prin vot membrii Comitetului Executiv reuniti in sedinta, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Urmeaza ca CEx-ul sa voteze asupra depunerii motiunii de cenzura.

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna: Premierul Sorin Grindeanu e o surpriza neasteptata

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca premierul Sorin Grindeanu este o surpriza neasteptata .

Ne-am pripit si ne-am facut de ras. Un deputat PSD, vicepresedinte de filiala locala, critica decizia de mazilire a lui Sorin Grindeanu

Decizia Comitetului Executiv al PSD de a retrage sprijinul politic acordat guvernului Sorin Grindeanu este criticata in teritoriu. Deputatul Alin Vacaru, vicepresedinte PSD Gorj, afirma ca partidul s-a.

Traian Basescu: Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Traian Basescu, liderul PMP, a afirmat ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca un nou Guvern. Grindeanu, plecand de la premisa ca nu s-a speriat de Val.

Sorin Grindeanu nu demisioneaza din functia de premier si se asteapta la o executie publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca Liviu Dragnea nu i s-a cerut demisia in mod direct, ci voalat, insa au fost altii care i-au cerut acest lucru in mod direct. Premierul a spus ca nu va demisiona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )