Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tudor Pendiuc se intoarce acasa. Primarul Pitestiului a primit arest la domiciliu, dupa recursul formulat fata de masura DNA care l-a tinut dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Tudor Pendiuc se intoarce acasa. Primarul Pitestiului a primit arest la domiciliu, dupa recursul formulat fata de masura DNA care l-a tinut dupa gratii

Curtea de Apel Bucuresti a judecat astazi recursul formulat de avocatul lui Tudor Pendiuc, iar edilul poate fi cercetat in arest la dmiciliu. La fel si oamenii de afaceri Gheorghe Vasii, Valentin Visoiu si Constantin Scarlat, acuzati si ei, alaturi de Tudor Pendiuc, in dosarul contractului de asociere dintre Publitrans si firmele private CNCD si Girexim. continuă pe Adevărul

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, ar putea afla miercuri daca scapa de arest

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ar putea afla miercuri daca va fi cercetat in continuare in arest sau va fi eliberat. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia edilului impotriva deciziei prin care a fost trimis dupa gratii.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, cercetat in arest la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca primarul Pitestiului Tudor Pendiuc si cei trei oameni de afaceri urmariti penal in dosarul acestuia de coruptie, arestati pe 8 noiembrie, sa fie cercetati in arest la.

CAB: Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, cercetat in arest la domiciliu

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, si cei trei oameni de afaceri urmariti penal in dosarul acestuia de coruptie, arestati in 7 noiembrie, vor fi cercetati in arest la domiciliu, a decis, definitiv, Curtea de Apel Bucuresti,confor .

CAB: Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, cercetat in arest la domiciliu

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, va fi eliberat din arestul preventiv, urmand a fi cercetat in arest la domiciliu, a decis definitiv miercuri Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat de coruptie in legatura cu incheierea unui contract nelegal privind transportul public local.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, va fi cercetat in arest la domiciliu

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc si cei trei oameni de afaceri urmariti penal in dosarul acestuia de coruptie, arestati pe 8 noiembrie, vor fi cercetati in arest la domiciliu, a decis, definitiv, Curtea de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )