Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudor Pop (USR): Cele mai multe spitale sunt necate n datorii, iar managerii nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt

Hotnews Hotnews,
 Tudor Pop (USR): Cele mai multe spitale sunt necate n datorii, iar managerii nu au de unde sa acorde celebrele

Deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca Cele mai multe spitale sunt inecate in datorii, iar managerii, cu mici exceptii, chiar nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt. Potrivit deputatului Tudor Pop, categoriile cele mai afectate de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor din sistemul sanitar sunt personalul auxiliar, personalul mediu auxiliar, iar pe unele categorii, rezidentii. Sunt si situatii unde medici primari si asistentele incaseaza mai putini bani. continuă pe Hotnews

Mii de locuri de munca la Bursa Locurilor de Munca din 20 aprilie 2018. Cele mai multe pozitii sunt destinate muncitorilor calificati

Persoanele interesate sa obtina un loc de munca pot participa la Bursa Locurilor de Munca organizata pe 20 aprilie in Bucuresti.

Motivul pentru care pe aceste aeroporturi se pierd cele mai multe zboruri

Aeroporturile din China Beijing sau Shanghai) prezinta riscul cel mai mare pentru pierderea zborurilor de legatura, la polul opus situandu-se aeroporturile din Bucuresti, Amsterdam si Zurich, potrivit unui.

Proteste la mai multe spitale din tara din cauza reducerii sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala protesteaza luni dimineata, in curtea unitatii medicale, reclamand reducerea sporurilor cu pana la 1. 700 de lei. Proteste au loc, la aceasta.

VIDEO Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a unor medici si spitale: Sunt spitale care, n ciuda greutatilor cu care se confrunta sistemul sanitar, reusesc, prin efortul cadrelor medicale, sa ofere servicii de calitate

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti mai multe cadre medicale si spitale cu Ordinul Meritul Sanitar pentru rezultatele obtinute in perfectionarea actului medical, scrie News. ro. Seful statului a spus ca sunt spitale care, cu toate ca sistemul de sanatate din Romania se confrunta cu greutati, reusesc, prin efortul medicilor, sa ofere servicii de calitate romanilor si i-a laudat pe angajatii din spitale, afirmand ca sunt exemple de profesionalism, daruire si responsabilitate.

Ele sunt cele mai romantice zodii! Cand se indragostesc fac totul pentru persoana iubita

Exista cateva zodii care dau totul atunci cand sunt indragostite. Oricine si-i doreste alaturi. Iata care sunt cele mai romantice zodii! Taur Taurii sunt genul de persoane pentru care dragoste este cel mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La razboi

La finele celui de-al doilea razboi mondial, Bula este intrebat de un reporter: Ce te-a facut sa te inrolezi in armata? M-am inrolat din mai multe motive Ai vrut sa-ti slujesti.

HOROSCOP. Cele mai puternice semne din zodiac. Sunt partenerul de viata ideal

HOROSCOP Berbec Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. El este plin de viata si energie, cu o personalitate intensa si aventuroasa. Nu se teme de nimeni si nimic, este intotdeauna.

Cele mai bune sushi si sashimi din Bucuresti

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sunt la Argentine! A treia finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucurestii pe 2018 a fost cea de la Sushi, Sashimi, Ramen si Udon, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

VIDEO Exces de zer. Un agent a folosit masina de Politie ca sa transporte mai multe bidoane cu zer

Un agent de politie imbracat in haine civile a fost surprins langa o fabrica de lapte din orasul Beclean, in timp ce descarca mai multe bidoane cu lichid, ce parea a fi zer. Lichidul fusese transportat tocmai cu autospeciala de politie. Superiorii sai au inceput o ancheta.

Postul de radio Europa FM a fost vandut: Suma record pentru care proprietarul de la Sparta Praga a achizitionat mai multe radiouri din Europa de est

Postul de radio Europa FM a fost vandut. Grupul francez Lagardere ca a vandut mai multe radiouri din Romania, Cehia, Polonia si Slovacia, obtinand 73 de milioane de euro in urma tranzactiei, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )