Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tudorel Toader acuza CSM ca a blocat dezbaterile pe OUG privind prelungirea mandatului conducerii Inspectiei Judiciare

B1 B1,
Tudorel Toader acuza CSM ca a blocat dezbaterile pe OUG privind prelungirea mandatului conducerii Inspectiei Judiciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca CSM i-a transmis ca nu exista cvorum pentru o dezbatere cu privire la scrisoarea prin care sapte membri ai Consiliului i-au cerut Avocatului Poporului sa. continuă pe B1

Tudorel Toader a anuntat ca nu va respecta avizul CSM privind sefia DNA: Indiferent de avizul dansilor, voi continua procedura si voi trimite presedintelui nominalizarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat marti seara ca va merge mai departe cu nominalizarea procuroarei Adina Florea pentru sefia DNA indiferent de ce aviz va da sectia de procurori a CSM in urma.

Tudorel Toader, despre avizul CSM privind candidatura Adinei Florea la sefia DNA: Sunt sigur ca va fi negativ, dar eu voi trimite oricum propunerea presedintelui

Doamna procuror Adina Florea, prin continutul dosarului, prin experienta profesionala, dar si prin modul in care s-a prezentat la interviu expunand bunele si relele DNA-ului a convins in unanimitate Comisia ca e cea mai potrivita. , a declarat Tudorel Toader. Acesta spune ca asteapta ca cei din CSM sa delibereze si sa dea avizul cel mai adecvat. Personal, cred ca avizul va fi unul negativ, dar eu voi trimite candidatura la presedinte, a declarat ministrul.

Amnistia si gratierea trebuie sa mai astepte! Tudorel Toader: La Ministerul Justitiei nu exista in discutie, elaborare sau avizare nici un proiect de OUG sau lege

Tudorel Toader continua sa spulbere visele celor de la PSD si ALDE care asteapta cu mare interes aprobarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Ministrul Justitiei a reiterat marti.

Tudorel Toader paseaza amnistia si gratierea la Parlament: La ministerul Justitiei nu exista un astfel de proiect / Suntem n an centenar, legiuitorul poate fi generos / Indiferent de avizul CSM, voi continua procedurile numirii Adinei Florea

Tudorel Toader a declarat marti seara, la Antena 3, ca la ministerul Justitiei nu exista un proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nici in discutie, nici in dezbatere, elaborare sau avizare. Acesta a pasat mai degraba mingea la Parlament. Suntem in anul centenar iar legiuitorul ar putea fi generos din aceasta perspectiva. Toader e sigur ca avizul CSM pentru candidatura Adinei Florea va fi unul negativ, dar anunta ca el va trimite oricum candidatura la presedinte.

Tudorel Toader, despre scandalul privind postul de notar: Greu de crezut ca ma veti vedea facand acte notariale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, dupa ce a participat la sedinta plenului CSM, ca este greu de crezut ca va fi vazut, pe viitor, facand acte notariale.

Dragnea si-a luat adio de la OUG privind amnistia si gratierea. De ce l-ar mai tine baronii in fruntea PSD?

Daca mai era nevoie de o dovada ca guvernul nu are de gand sa dea vreo OUG in privinta amnistiei si gratierii, a legilor din justitie in general, aceasta dovada s-a produs aseara. Ministrul Tudorel Toader a infirmat categoric ca la ministerul Justitiei s-ar afla in lucru, in studiu, o astfel de OUG. Ministrul Toader a pasat parlamentului, ca si in trecut, sarcina aceasta delicata.

Tudorel Toader sustine ca procurorul general nu a avut nicio evaluare in trei ani de mandat, dar chiar el a facut un raport in 2017 in urma careia a decis ca nu se impune revocarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti seara, ca a solicitat catre CSM o situatie privind evaluarile lui Augustin Lazar din timpul mandatului acestuia de procuror general. Dincolo de evaluarea.

Tudorel Toader, anunt despre evaluarea lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a cerut de la CSM, marti, o situatie privind evaluarile lui Augustin Lazar din ultimii trei ani, pentru a afla daca a fost evaluat si care a fost calificativul.

Tudorel Toader, despre avizul CSM pentru sefia DNA: Nu poate bloca procedura

Avizul consultativ al Sectiei de procurori a CSM nu blocheaza procedura de numire a sefului Directiei Nationale Anticoruptie, a afirmat joi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care considera ca punctul de.

Parchetul General a deschis dosar penal privind felul in care Tudorel Toader a devenit notar. Reactia ministrului

Metoda prin care Tudorel Toader a devenit notar public constituite obiectul unui dosar penal deschis in rem de Parchetul General sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, conform Digi24. Ancheta a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )