Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tudorel Toader: Alta simpla precizare ! Despre ordonanta pe achizitii

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Alta simpla precizare ! Despre ordonanta pe achizitii

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, face noi precizari legate deordonanta pe achizitii pe Facebook. MJ avizeaza, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative. continuă pe Antena3

TUDOREL TOADER FACE O ALTA SIMPLA PRECIZARE: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministruldemisionar al Justitiei Tudorel Toader face ceea ce el numeste o alta simpla precizare pe Facebook, spunand ca nu se razboieste cu nimeni si avetizand ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

Tudorel Toader face o alta simpla precizare: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministrul demisionar al Justitiei Tudorel Toader face un gest pe care il numeste simplu o alta simpla precizare. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook ca nu se razboieste cu nimeni si a avertizat totodata ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Razvan Cuc a acuzat Ministerul Justitiei ca a blocat ordonanta privind achizitiile

Tudorel Toader reactioneazaprintr-o simpla precizare pe Facebook, dupa ce seful de la Transporturi, Razvan Cuc, a sustinut ca observatiile primite de la Ministerul Justitiei au blocat ordonanta pe.

Toader revine cu o simpla precizare: Nu ma razboiesc cu nimeni, doar ca nu pot accepta multele neadevaruri din ultima perioada (FOTO)

Tudorel Toader, inca ministru al Justitiei, revine cu o alta simpla precizare. intr-o postare pe Facebook, acesta insista ca nu se razboieste cu nimeni, doar ca nu pot accepta multele neadevaruri.

Tudorel Toader, inca un mesaj pe Facebook ce va fi sters intr-o ora

La mai putin de trei ore dupa postarea prin care raspundea la acuzatiile ministrului Razvan Cuc, Tudorel Toader a revenit pe Facebook cu o alta precizare, aceea ca nu se razboieste cu nimeni. Precizarea este insotita de post scriptum-ul devenit clasic in postarile ministrului Justitiei: Acest mesaj va fi sters intr-o ora!.

Tudorel Toader, dupa ce Dragnea si Cuc l-au acuzat ca a blocat acte normative: Uneori, mai intai se evoca intarzierea, apoi se aducea proiectul spre avizare

Ministrul demisionar Tudorel Toader a acuzat ca uneori mai intai se evoca intarzierea la Ministerul Justitiei, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare. Toader le raspunde astfel lui Dragnea si ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, care au acuzat Ministerul Justitiei ca ar fi blocat ordonanta de urgenta pentru simplificarea procedurilor la achizitiile publice.

Tudorel Toader, o noua intrebare: Recunoaste cineva?

Continua duelul de la distanta dintre Tudorel Toader si PSD. Dupa ce i s-a reprosat ca avizele de la Ministerul Justitiei veneau cu intarziere, ministrul demisionar vine cu o noua replica. O simpla.

Liviu Pop (PSD), despre Tudorel Toader: A fost o surpriza neplacuta pentru mine ca nu a respectat angajamentul pe care si l-a luat in CEx (VIDEO)

Senatoul PSD Liviu Pop a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca a fost surprins de faptul ca Tudorel Toader nu s-a tinut de cuvant atunci cand a promis ca va da Ordonantele de Urgenta.

Eugen Tomac (PMP), despre situatia de la Ministerul Justitiei: PSD a gasit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, situatia de la Ministerul Justitiei, precizand ca in tot acest caz, ministrul demisionar Tudorel Toader a fost gasit.

Tudorel Toader, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia la final de mandat. Ce transmite ministrul Justitiei

Tudorel Toader marcheaza o intalnire importanta inainte de a pleca de la Ministerul Justitiei. Remaniat de Liviu dragnea, Tudorel Toader se intalneste miercuri cu reprezentantii Comisiei de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )