Libnet.ro
UNICEF

17:30

Toader revine cu o simpla precizare: Nu ma razboiesc cu nimeni, doar ca nu pot accepta multele neadevaruri din ultima perioada (FOTO)

B1 B1,
Toader revine cu o simpla precizare: Nu ma razboiesc cu nimeni, doar ca nu pot accepta multele neadevaruri din ultima perioada (FOTO)

Tudorel Toader, inca ministru al Justitiei, revine cu o alta simpla precizare. intr-o postare pe Facebook, acesta insista ca nu se razboieste cu nimeni, doar ca nu pot accepta multele neadevaruri. continuă pe B1

Tudorel Toader: Alta simpla precizare ! Despre ordonanta pe achizitii

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, face noi precizari legate deordonanta pe achizitii pe Facebook. MJ avizeaza, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative.

TUDOREL TOADER FACE O ALTA SIMPLA PRECIZARE: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministruldemisionar al Justitiei Tudorel Toader face ceea ce el numeste o alta simpla precizare pe Facebook, spunand ca nu se razboieste cu nimeni si avetizand ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

Tudorel Toader face o alta simpla precizare: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministrul demisionar al Justitiei Tudorel Toader face un gest pe care il numeste simplu o alta simpla precizare. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook ca nu se razboieste cu nimeni si a avertizat totodata ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )