Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tudorel Toader: Ambasadorul SUA nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

B1 B1,
Tudorel Toader: Ambasadorul SUA nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu este jurist si nu este la curent cu felul in care functioneaza statul roman, informeaza. continuă pe B1

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania. Cred ca e greu sa integrezi o propunere de modificare intr-un context legislativ pe care nu il cunosti, a spus Tudorel Toader joi seara la Antena 3. Hans Klemm a criticat la inceputul lunii septembrie schimbarile anuntate de Tudorel Toader: Statul are nevoie de un stat judiciar independent si puternic.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist. Nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, comentand astfel.

Ce spune Toader despre Ambasadorul SUA la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi seara, la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania.

Tudorel Toader a EXPLODAT dupa lovitura pe care a incasat-o de la CSM! Atac furibund la sefii din Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa ce CSM a dat aviz negativ privind legile justitiei. Detalii AICI) Toader a spus ca unii nu doresc reformarea justitiei si a mai.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a cerut CSM sa analizeze declaratiile ministrului cu privire la Dosarul Belina: E dreptul dansei, dar ministrul are si misiunea de a lua pozitii publice

Tudorel Toader a spus, joi, Antena 3, cu privire la faptul ca procurorul sef al DNA, Laura Kovesi, a sesizat CSM cu privire la faptul ca prin declaratiile lui din dosarul Belina ar afecta independenta justitiei, ca este de competenta ei sa sesizeze, dar atributiile ministrului Justitiei nu sunt doar de a sta prin birouri, ci si sa observe modalitatea de infaptuire a justitiei.

Tudorel Toader, despre soarta Inspectiei Judiciare: Toata tensiunea cu CSM si DNA confirma necesitatea scoaterii IJ de sub tutela CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, ca toate tensiunile dintre Inspectia Judiciara si CSM, precum si dintre Inspectia Judiciara si DNA, nu fac decat.

De ce nu a participat ministrul Tudorel Toader la sedinta CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, joi seara la Antena 3, ca nu a participat la sedinta CSM in care s-a dat avizul pe proiectul de modificare a legilor justitiei, pentru ca stia dinainte configuratia votului.

Tudorel Toader: Nu am participat la sedinta CSM pentru ca stiam configuratia votului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, joi, la Antena 3, ca nu a participat la sedinta CSM in care s-a dat avizul pe proiectul de modificare a legilor justitiei, pentru ca stia dinainte configuratia votului.

Sinteza zilei: Mesajul ministrului Tudorel Toader pentru sefa DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat sa comenteze demersul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile sale cu privire la dosarul b.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )