Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a cerut CSM sa analizeze declaratiile ministrului cu privire la Dosarul Belina: E dreptul dansei, dar ministrul are si misiunea de a lua pozitii publice

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a cerut CSM sa analizeze declaratiile ministrului cu privire la Dosarul Belina: E dreptul dansei, dar ministrul are si misiunea de a lua pozitii publice

Tudorel Toader a spus, joi, Antena 3, cu privire la faptul ca procurorul sef al DNA, Laura Kovesi, a sesizat CSM cu privire la faptul ca prin declaratiile lui din dosarul Belina ar afecta independenta justitiei, ca este de competenta ei sa sesizeze, dar atributiile ministrului Justitiei nu sunt doar de a sta prin birouri, ci si sa observe modalitatea de infaptuire a justitiei. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi i-a facut plangere la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat CSM cu privire la o posibila afectare a independentei sistemului judiciar printr-o declaratie a ministrului.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi a depus plangere impotriva sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat imediat dupa ce procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus plangere la CSM impotriva sa pentru imixtiune in activitatea procurorilor prin de.

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a afirmat ca procurorii verifica hotararile de Guvern din dosarul Belina: Legalitatea unei hotarari de guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat in contencios administrativ, nu procurorul. Precizarea sa vine.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe legile Justitiei: Stiam dinainte rezultatul / Care sunt cele trei variante ale ministrului pentru Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca nu a mers joi la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, care a dat avit negativ pe propunerile sale de modificare a legilor Justitiei, deoarece stia dinainte ca acesta va fi rezultatul.

Tudorel Toader: Nu am participat la sedinta CSM pentru ca stiam configuratia votului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, joi, la Antena 3, ca nu a participat la sedinta CSM in care s-a dat avizul pe proiectul de modificare a legilor justitiei, pentru ca stia dinainte configuratia votului.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o contrazice pe Kovesi cu privire la dosarul Belina: Legalitatea unei Hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a contrazis-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atragandu-i atentia ca legalitatea unei Hotarari de Guvern, inclusiv a celei legate de dosarul Belina, poate fi verificata doar de un judecator, nu de un procuror.

Tudorel Toader, despre descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a opinat, joi, intrebat despre declaratiile potrivit carora procurorii DNA au facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat, ca poate vine o vreme a evaluarilor.

Ce spune Toader despre sesizarea Codrutei Kovesi cu privire la Dosarul Belina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi seara la Antena 3, dupa ce Codruta Kovesi a cerut CSM sa analizeze declaratiile ministrului cu privire la Dosarul Belina: ca e dreptul dansei, dar ministrul are si misiunea de a lua pozitii publice.

Conflict in justitie privind dosarul Belina: Kovesi, plangere la CSM impotriva lui Tudorel Toader

Procurorul-general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) privind declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )