Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tudorel Toader, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Anunt de ultima ora . continuă pe Antena3

Carmen Dan, anunt de ultima ora despre salariile politistilor: Pentru unele sporuri, nu mai avem baze legale

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a vorbit, vineri,despre salariile din cadrul institutiei pe care o conduce. Aproximativ 8000 de politisti vor ramane fara unele sporuri. Toata lumea a asteptat.

ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Armata va fi OBLIGATORIE in Romania?! ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu! Ce se pregateste

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Tudorel Toader, declaratii de ultima ora: Voi prezenta in Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT si DNA

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, s-a intors din Japonia mai devreme decat trebuia pentru a face un anunt asteptat de toata lumea in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef.

Ministrul Finantelor, informatii de ULTIMA ORA despre formularul 600: Se va merge pe estimare. Nimeni nu-si va pierde calitatea de asigurat(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca saptamana viitoare va prezenta noul mecanism dupa care va functiona formularul in care.

Decizie de ultima ora: Tudorel Toader va decide, in sfarsit, soarta sefei DNA

Pe baza inregistrarilor facute publice de fostul deputat Vlad Cosma, ce fac referire la neregulile d.

Tudorel Toader, discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA, inainte de sedinta de guvern. Acest lucru a fost confirmat de purtatorul de cuvarat al Guvernului, Nelu.

Ziua marelui anunt privind soarta lui Kovesi. Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita in Japonia, s-a intalnit joi cu premierul, inaintea sedintei de Guvern

UPDATE: Sedinta de Guvern a inceput joi, la ora 12. Ministrul Justitiei Tudorel Toader si premierul Viroca Dancila au ajuns impreuna la sedinta. Sefa Guvernului nu a facut insa nicio precizare la.

GATA! S-A TERMINAT! Tudorel Toader a luat DECIZIA in privinta Codrutei Kovesi! Va face anuntul PUBLIC, astazi, la ora ...

Toata lumea astepta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, proaspat intors din Japonia, sa faca marele anunt, acela al deciziei pe care au luat-o in privinta Laurei Codruta Kovesi. Potrivit unor.

Ma opresc, daca nu...Va rog, sa mergeti!. Tudorel Toader s-a suparat pe jurnalisti (VIDEO)

Ministrul Justitiei a iesit public joi pentru a nu declara nimic privind soarta sefei DNA ci pentru a povesti despre ce a facut prin Japonia Detalii AICI) in schimb, Tudorel Toader s-a suparat si a intrerupt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2854 seconds )