Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tudorel Toader, discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o discutie cu premierul Dancila despre scandalul din DNA, inainte de sedinta de guvern. Acest lucru a fost confirmat de purtatorul de cuvarat al Guvernului, Nelu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre scandalul inregistrarilor cu procurori: Nu ma simt deloc confortabil(VIDEO)

Viorica Dancila a declarat luni ca nu se simte confortabil in postura de premier, referindu-se la scandalul izbucnit dupa dezvaluirile fostului deputat Vlad Cosma, care sustine ca procurorul-sef al DNA.

Premierul Dancila, despre intalnirea cu Hans Klemm:I-am spus domnului ambasador ca eu impartasesc punctul de vedere al presedintelui SUA

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, invitata la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, a oferit detalii despre intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Aceasta a subliniat faptul ca impartaseste punctul de vedere al presedintelui SUA, Donald Trump, referitor la cei doi consilieri care au demisionat in urma unor acuzatii de violenta domestica.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

Radu Banciu, despre scandalul din jurul DNA: Dezvaluiri care nu vor schimba peisajul politic romanesc, nici cumatria, nici hotia (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu ultimul mare scandal de pe scena politica romaneasca stranita dupa inregistrarile facute publice de Vlad Cosma in care fostul.

Radu Banciu, despre scandalul din jurul DNA: Dezvaluiri care nu vor schimba peisajul politic romanesc, nici cumatria, nici hotia (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu ultimul mare scandal de pe scena politica romaneasca stranita dupa inregistrarile facute publice de Vlad Cosma in care fostul.

Premierul Dancila discuta cu ministrul de Justitie despre scandalul DNA

Intalnire de gradul Zero joi intre premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, adus in regim de urgenta din Japonia de scandalul in care este implicat DNA Prahova, ca urmare a aparitiei in presa a unor intregistrari furnizate de fiul fostului sef la CJ Prahova, Vlad Cosma, condamnat la 5 ani de inchisoare.

Ziua marelui anunt privind soarta lui Kovesi. Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita in Japonia, s-a intalnit joi cu premierul, inaintea sedintei de Guvern

UPDATE: Sedinta de Guvern a inceput joi, la ora 12. Ministrul Justitiei Tudorel Toader si premierul Viroca Dancila au ajuns impreuna la sedinta. Sefa Guvernului nu a facut insa nicio precizare la.

Tudorel Toader, declaratii de ultima ora: Voi prezenta in Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT si DNA

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, s-a intors din Japonia mai devreme decat trebuia pentru a face un anunt asteptat de toata lumea in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef.

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are doua variante la intoarcerea din Japonia, ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Hans Klemm: Nu am discutat despre legile justitiei, a fost o abordare foarte scurta. I-am spus ambasadorului ca impartasesc punctul de vedere al presedintelui SUA

Premierul Viorica Dancila a declarat joi seara la Antena 3 ca in intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, nu s-a discutat despre legile justitiei, asa cum a informat ambasada, ci a fost o abordare foarte scurta despre justitie, in contextul in care in spatiul public se vorbea despre acuzatiile la adresa DNA. Dancila a mentionat ca i-a spus ambasadorului american ca ea impartaseste punctul de vedere al presedintelui SUA, Donald Trump, conform caruia acuzarea unor oameni nevinovati poate ruina vieti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )