Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tudorel Toader anunta ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, urmand a merge la sedinta de Guvern

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader anunta ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, urmand a merge la sedinta de Guvern

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, desi initial conformase prezenta, intrucat a fost convocat la sedinta de Guvern. intalnirea cu procurorii a inceput la ora 10. 00 la Parchetul General, iar sedinta de Guvern va avea loc la ora 15. De asemenea, Toader anunta ca se va deplasa la sediul Comisiei de la Venetia. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader fuge de procurori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca nu mai participa la intalnirea confirmata cu procurorii sefi din Ministerul Public, intrucat a fost convocat la sedinta de Guvern. intalnirea cu procurorii a inceput la ora 10. 00 la Parchetul General, iar sedinta de Guvern va avea loc la ora 15.

Tudorel Toader anunta declasificarea protocoalelor de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei anunta ca dupa ce va fi informat privind protocoalele dintre institutia pe care o conduce si SRI va demara desecretizarea acestuia, cerand sa nu se confunde activitatea ministerului cu cea a .

Tudorel Toader se ntlneste astazi cu toti procurorii cu functii de conducere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca, miercuri, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu toti procurorii care detin functii de conducere in parchetele din Romania, transmite Agerpres.

UPDATE Tudorel Toader nu se mai ntlneste astazi cu toti procurorii cu functii de conducere

Tudorel Toader, urma sa se intalneasca, miercuri, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu toti procurorii care detin functii de conducere in parchetele din Romania, dar ministrul a anuntat ca nu mai poate participa la intalnire.

Tudorel Toader, ntrebat de ce nu a luat n seama recomandarea Comisiei de la Venetia: Legea poate fi modificata pe parcurs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, intrebat de ce nu a luat in considerare opinia Comisiei de la Venetia in adoptarea OUG pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, ca orice lege poate fi modificata pe parcurs, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader: Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de ancheta a magistratilor, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in sedinta de Guvern s-a adoptat OUG pentru infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor.

Tudorel Toader: Guvernul a adoptat OUG pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa sedinta Executivului.

Tudorel Toader, anunt crucial pentru Justitie

Ministrul Tudorel Toader a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern, adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind infiintarea sectiei de anchetare a magistratilor. in curs de actualizare .

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pentru sectia de ancheta a magistratilor. Tudorel Toader: La data de 23 octombrie, va prelua de la DNA dosarele in curs, dar si cele solutionate

Tudorel Toader a anuntat miercuri dupa sedinta de Guvern ca a fost emisa de o ordonanta de urgenta privind sectia de ancheta a magistratilor. Ministrul Justitiei a afirmat ca aceasta a fost necesara.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR de catre Camera Deputatilor pe tema protocoalelor SRI-Parchetul General: Nu am fost consultat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu a fost consultat cu privire la sesizarea CCR pe tema protocoalelor SRI - Parchetul General, sesizare depusa luni de Camera Deputatilor si semnata de vicepresedintele Florin Iordache.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )