Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tudorel Toader: Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de ancheta a magistratilor, adoptata

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader: Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de ancheta a magistratilor, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in sedinta de Guvern s-a adoptat OUG pentru infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor. continuă pe Adevărul

OUG pentru operationalizarea Sectiei de anchetare a magistratilor

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati, care va fi infiintata ca urmare a modificarii Legii privind organizarea judiciara, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pentru sectia de ancheta a magistratilor. Tudorel Toader: La data de 23 octombrie, va prelua de la DNA dosarele in curs, dar si cele solutionate

Tudorel Toader a anuntat miercuri dupa sedinta de Guvern ca a fost emisa de o ordonanta de urgenta privind sectia de ancheta a magistratilor. Ministrul Justitiei a afirmat ca aceasta a fost necesara.

Tudorel Toader, anunt crucial pentru Justitie

Ministrul Tudorel Toader a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern, adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind infiintarea sectiei de anchetare a magistratilor. in curs de actualizare .

Tudorel Toader: Guvernul a adoptat OUG pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa sedinta Executivului.

Tudorel Toader, ntrebat de ce nu a luat n seama recomandarea Comisiei de la Venetia: Legea poate fi modificata pe parcurs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, intrebat de ce nu a luat in considerare opinia Comisiei de la Venetia in adoptarea OUG pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, ca orice lege poate fi modificata pe parcurs, relateaza Mediafax.

Propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA sustine interviul in cadrul CSM in asteptarea avizului de numire

Procurorul Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, s-a prezentat luni la CSM pentru a fi interviata in cadrul procedurii de numire. Aceasta urmeaza sa primeasca avizul consultativ al sectiei.

Tudorel Toader, despre Adina Florea in sedinta CSM: Nu este la dosar vreo dovada a comiterii vreunei fapte penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, in cadrul Sectiei pentru Procurori a CSM, ca nu exista la dosarul Adinei Florea nicio dovada a faptului ca sunt suspiciuni sau banuieli rezonabile cu.

Tudorel Toader, dupa interviul Adinei Florea: Astept sa vad considerentele avizului, apoi vedem ce facem mai departe

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, ca asteapta motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a CSM privind propunerea Adinei Florea pentru functia de procuror sef al DNA pentru a.

Tudorel Toader, despre protocoale Ministerul Justitiei-SRI: Nu am reusit sa ma uit pentru ca am avut alte urgente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a avut timp sa verifice ce este cu cele doua protocoale incheiate intre ministerul Justitiei si SRI, dar ca in general nu are o problema cu toate protocoalele, ci doar cu acele intelegeri care afecteaza procesul de justitie, scrie Mediafax.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )