Libnet.ro
UNICEF

22:31

Tudorel Toader a anuntat ca Ministerul Justitiei a preluat presedintia Consiliului JAI/Justitie si Afaceri Interne

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader a anuntat ca Ministerul Justitiei a preluat presedintia Consiliului JAI/Justitie si Afaceri Interne

Ministerul Justitiei a preluat presedintia Consiliului JAI / Justitie si Afaceri Interne, anunta pe pagina sa de Facebook ministrul Tudorel Toader. Avansarea negocierilor referitoare la propunerea de Regulament privind probele electronice in materie penala si numirea procurorului-sef european, printre prioritati se numara printre prioritatile Romaniei. continuă pe Adevărul

Ministerul Justitiei a preluat presedintia Consiliului JAI

Ministerul Justitiei a preluat presedintia Consiliului JAI / Justitie si Afaceri Interne, a anuntat, pe Facebook, ministrul Tudorel Toader, precizand ca numirea procurorului-sef european se afla printre prioritatile Romaniei.

Romania a preluat presedintia Consiliului UE in domeniul sanatatii

Ministerul Sanatatii anunta ca Romania a preluat vineri presedintia Consiliului UE in domeniul sanatatii, care va fi exercitta de la 1 ianuarie 2019, mandatul fiind preluat de ministrul Sanatatii Sorina Pintea de la omologul austriac. Sorina Pintea, ministrul Sanatatii a preluat de la omologul austriac Beate Hartinger-Klein mandatul presedintiei rotative a Consiliului UE, precizeaza Ministerul Sanatatii.

Romnia a preluat presedintia Consiliului UE n domeniul sanatatii: Rezistenta anti - microbiana, vaccinarea si accesul la medicamente - printre prioritati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat de la omologul sau austriac, Beate Hartinger-Klein, mandatul presedintiei rotative a Consiliului UE. Programul Presedintiei romane in domeniul sanatatii cuprinde 5 teme prioritare: rezistenta anti - microbiana, vaccinarea, accesul egal la medicamente al pacientilor din UE, mobilitatea pacientilor si sanatatea digitala eHealth).

Tudorel Toader anunta preluarea presedintiei Consiliului Justitie si Afaceri Interne (JAI) al UE de catre Ministerul Justitiei din Romania

Ministerul Justitiei din Romania a preluat presedintia Consiliului Justitie si Afaceri Interne, a anuntat ministrul Tudorel Toader, intr-o postare pe Facebook. Care sunt prioritatile in domeniul justitiei.

ntlniri n serie ntre liderii Coalitiei pentru a gasi o rezolvare rapida a blocajului de la Transporturi si Dezvoltare. Dancila, asteptata la Dragnea, la Parlament / Toni Grebla si Tudorel Toader cauta solutii juridice

La nivelul Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au cazut de acord marti seara ca premierul Viorica Dancila sa sesizeze Curtea Constitutionala. De altfel, Viorica Dancila este asteptata joi de Liviu Dragnea in biroul sau de la Parlament. Surse oficiale au declarat pentru Hotnews. ro ca nu a fost identificata in momentul de fata o solutie juridica pentru deblocarea numirilor la ministerul Transporturilor si Dezvoltarii. Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, impreuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cauta solutii in acest sens.

Tudorel Toader il face HABARNIST pe Cristian Preda! Replica dura pentru europarlamentar in cazul extradarii jurnallistului turc: Nu cunoaste acest aspect elementar?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza acid la solicitarea europarlamentarului roman Cristian Preda, care i-a cerut sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye, de la.

Extradarea jurnalistului turc. Tudorel Toader, replica acida pentru europarlamentarul Cristian Preda: Nu cred ca imi cere sa incalc independenta autoritatii judiciare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a reactionat joi dimineata dupa ce europarlamentarul Cristian Preda i-a solicitat sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye Cristian Preda imi.

Romania a preluat vineri Presedintia Consiliului UE in domeniul Sanatatii. Care sunt obiectivele Romaniei in 2019

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii a preluat de la omologul austriac Beate Hartinger-Klein mandatul presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )