Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

B1 B1,
Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

Se incing spiritele in guvern! Liviu Dragnea l-a convocat de urgenta pe Tudorel Toader in biroul sau, dupa acuzele aduse de presedintele Iohannis la adresa ministrului Justitiei. Cei doi discuta in biroul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

Liviu Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Liviu Dragnea se dezice de propriul fiu: Daca sunt mail-uri intre el si Petre Pitis, sa fie sanatosi, sa le explice (VIDEO)

Daca sunt mail-uri intre ei sa fie sanatosi, sa le explice, a declarat, luni, Liviu Dragnea, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au scos la iveala un schimb de e-mail-uri intre fiul sau, Valentin Dragnea,.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL privind ordonanta pentru amnistie si gratiere: Cand scapa Liviu Dragnea de PUSCARIE (VIDEO)

Tudorel Toader pastreaza suspansul privind ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Ministrul Justitiei a refuzat marti, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, sa raspunda daca va da sau nu.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca la intalnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a discutat despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lua o decizie, miercuri, cu privire la se.

Liviu Dragnea: Eu il sustin pe Tudorel Toader. Revocarea lui Augustin Lazar trebuie dusa la capat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca-l sustine pe ministrul Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie dusa la capat. Eu.

Ce au discutat, de fapt, Tudorel Toader si Liviu Dragnea

Tudorel Toader a avut, marti, o intrevedere la Palatul Parlamentului, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei a declarat ca au discutat despre decizia pe care urmeaza sa o ia CCR.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru presedintele Iohannis

Tudorel Toader a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Parlament cu presedintele Senatului, Liviu Dragnea, ca remarcile presedintelui Klaus Iohannis in cazul cererii de revocare a lui Augustin.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv pentru luni. Se doreste transarea scandalului cu opozantii lui Dragnea

Liderii PSD se vor reuni luni in sedinta de Comitet Executiv National incepand cu ora 12:00 la Parlament. Potrivit lui Liviu Dragnea, principala tema a acestei sedinte va fi stabilirea persoanelor pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2398 seconds )