Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tudorel Toader a facut ANUNTUL privind ordonanta pentru amnistie si gratiere: Cand scapa Liviu Dragnea de PUSCARIE (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader a facut ANUNTUL privind ordonanta pentru amnistie si gratiere: Cand scapa Liviu Dragnea de PUSCARIE (VIDEO)

Tudorel Toader pastreaza suspansul privind ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Ministrul Justitiei a refuzat marti, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, sa raspunda daca va da sau nu. continuă pe B1

Tudorel Toader, intrebat daca i s-a cerut Ordonanta pe amnistie si gratiere: Voi raspunde la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, marti, sa spuna daca i s-a cerut de catre premierul Viorica Dancila sau altcineva sa dea ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere, precizand ca va raspunde la momentul potrivit.

Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

Se incing spiritele in guvern! Liviu Dragnea l-a convocat de urgenta pe Tudorel Toader in biroul sau, dupa acuzele aduse de presedintele Iohannis la adresa ministrului Justitiei. Cei doi discuta in biroul.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

Comisarul european Vera Jourova vine la Bucuresti pentru discutii cu Tudorel Toader: n cteva zile, vom publica o opinie despre modificarea legilor justitiei / Sunt ntotdeauna optimista si iubesc Romnia

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat marti ca va efectua o vizita in Romania peste 10 zile, in cadrul careia se va intalni cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Oficialul european a precizat, intr-o declaratie pentru business-review. eu, ca executivul european va publica in cateva zile o opinie legata de cele mai recente schimbari la Legile Justitiei si a subliniat ca independenta judecatorilor este esentiala pentru dezvoltarea democratica a unei tari.

Comisarul European pentru Justitie vine in Romania pentru a discuta cu Tudorel Toader: Raportul MCV va fi publicat luna aceasta

Comisarul European pentru Justitie, Vera Jourova, spune ca va face o vizita in Romania pentru a discuta cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar si cu alti ministri, pe marginea modificarilor aduse de legile justitiei. De asemenea, oficialul a spus ca la finele acestei luni va fi publicat si raportul MCV, arata presa internationala.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru presedintele Iohannis

Tudorel Toader a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Parlament cu presedintele Senatului, Liviu Dragnea, ca remarcile presedintelui Klaus Iohannis in cazul cererii de revocare a lui Augustin.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Raluca Pruna cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a cerut, sambata, demisia actualului ministru Tudorel Toader, dupa ce Parchetul General a publicat lista cu documentele pe care Augustin Lazar trebuia sa le depuna in 2016 pentru sustinerea candidaturii sale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )