Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tudorel Toader, despre AMNISTIE si GRATIERE: Nu voi da foc la tara. Ministrul sustine ca poate da, cel mult, un aviz la un proiect de lege, initiat in Parlament(VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, despre AMNISTIE si GRATIERE: Nu voi da foc la tara. Ministrul sustine ca poate da, cel mult, un aviz la un proiect de lege, initiat in Parlament(VIDEO)

Ministrul Justitiei vrea sa inchida subiectul referitor la o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Tudorel Toader sustine ca poate da, cel mult, un aviz la un proiect de lege, initiat in. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre punerea sub acuzare a presedintelui Iohannis: Pana acum nu s-a apelat la mine. Nu m-ar deranja daca nu s-ar apela

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, intr-un interviu difuzat marti seara de Antena 3, referindu-se la acuzarea presedintelui Klaus Iohannis de inalta tradare, ca pana acum nu s-a apelat la el pentru aceasta chestiune si ca nici nu l-ar deranja daca nu s-ar apela.

Dancila, despre amnistie si gratiere: Mai multi dintre ambasadori au intrebat de acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca mai multi dintre ambasadori au intrebat-o despre amnistie si gratiere si ca multe dintre aceste intrebar erau dezinformari, ea precizand ca a spus ca nu area inca un proiect. Dancila a adaugat ca nu a discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ.

Toader, intrebat daca ar putea sa dea foc la tara: Nu am facut si nici nu voi face ceva care sa creeze macar o astfel de stare de pericol

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, intr-un interviu difuzat marti seara de Antena 3, in contextul in care a fost intrebat despre amnistie si gratiere si daca are vreodata teama ca ar putea sa dea foc la tara, ca el nu facut si nici nu va face ceva care sa creeze macar o astfel de stare de pericol, daramite sa o produca in mod efectiv.

Toader: Nu mi este teama ca voi da foc la tara. Eu am venit sa sting focul dupa OUG 13

Tudorel Toader a declarat marti seara la Antena 3 ca nu vrea sa dea foc la tara si sa porneasca proteste violente printr-un proiect de ordonanta pe amnistie si gratiere, mai ales pentru ca el a venit sa stinga efectele OUG 13, care a avut numar cu ghinion, potrivit Mediafax.

Tudorel Toader: OUG 13 a avut numar cu ghinion

Intr-un interviu la televiziunea de partid Antena 3, Tudorel Toader, ministrul justitiei, a declarat ca el nu doreste sa dea foc la tara si sa porneasca proteste violente printr-un proiect de ordonanta pe gratiere si amnistie, mai ales.

Viorica Dancila, despre amnistie si gratiere: Sunt multe dezinformari. Nu am discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ

Premierul Viorica Dancila a declarat in Editie Speciala de la Antena 3 ca sunt multe dezinformari legate de amnistie si gratiere. Da, au existat discutii legate de acest aspect, m-au intrebat daca dau.

Toader, despre schimbarile din justitie: E un proces de lunga durata,sistemul opune rezistenta

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat ca ar avea nevoie de timp pentru a aduce schimbarile pe care le considera necesare in Justitie, deoarece sistemul opune rezistenta si e ca in vorba nu poate pacatui cu cat poate ierta Dumnezeu, potrivit Mediafax.

Toader, despre plngerea pentru nalta tradare pe numele lui Iohannis: Nu m-ar deranjat daca nu s-ar apela la expertiza mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la Antena 3, ca nu s-a apelat la expertiza pe care o are cu privire la o posibila plangere pentru inalta tradare pe numele presedintelui Klaus Iohannis si ca nici nu ar fi deranjat daca nu s-ar apela.

Toader, despre plngerea pentru nalta tradare pe numele lui Iohannis: Nu m-ar deranja daca nu s-ar apela la expertiza mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la Antena 3, ca nu s-a apelat la expertiza pe care o are cu privire la o posibila plangere pentru inalta tradare pe numele presedintelui Klaus Iohannis si ca nici nu ar fi deranjat daca nu s-ar apela.

Premiile Politikix 2018. Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui... Tudorel Toader

Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui. Tudorel Toader. Ministrul justitiei a fost cel mai tare la fentare. De un an intreg, Tudorel Toader a fentat pe toata lumea: pesedisti si ziaristi,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )