Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: OUG 13 a avut numar cu ghinion

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader: OUG 13 a avut numar cu ghinion

Intr-un interviu la televiziunea de partid Antena 3, Tudorel Toader, ministrul justitiei, a declarat ca el nu doreste sa dea foc la tara si sa porneasca proteste violente printr-un proiect de ordonanta pe gratiere si amnistie, mai ales. continuă pe Wall-Street Ro

Toader: Nu mi este teama ca voi da foc la tara. Eu am venit sa sting focul dupa OUG 13

Tudorel Toader a declarat marti seara la Antena 3 ca nu vrea sa dea foc la tara si sa porneasca proteste violente printr-un proiect de ordonanta pe amnistie si gratiere, mai ales pentru ca el a venit sa stinga efectele OUG 13, care a avut numar cu ghinion, potrivit Mediafax.

Premiile Politikix 2018. Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui... Tudorel Toader

Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui. Tudorel Toader. Ministrul justitiei a fost cel mai tare la fentare. De un an intreg, Tudorel Toader a fentat pe toata lumea: pesedisti si ziaristi,.

Tudorel Toader, laude pentru Basescu, ironii pentru Iohannis:Basescu era mai bine consiliat. Avea fler. Nu pot evalua un profesor de fizica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca fostul presedinte Traian Basescu era mai bine consiliat si avea fler in comparatie cu actualul sef de stat Klaus Iohannis, care spune sec nu sunt de acord, ma documentez.

Tudorel Toader, despre AMNISTIE si GRATIERE: Nu voi da foc la tara. Ministrul sustine ca poate da, cel mult, un aviz la un proiect de lege, initiat in Parlament(VIDEO)

Ministrul Justitiei vrea sa inchida subiectul referitor la o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Tudorel Toader sustine ca poate da, cel mult, un aviz la un proiect de lege, initiat in.

Tudorel Toader, despre punerea sub acuzare a presedintelui Iohannis: Pana acum nu s-a apelat la mine. Nu m-ar deranja daca nu s-ar apela

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, intr-un interviu difuzat marti seara de Antena 3, referindu-se la acuzarea presedintelui Klaus Iohannis de inalta tradare, ca pana acum nu s-a apelat la el pentru aceasta chestiune si ca nici nu l-ar deranja daca nu s-ar apela.

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu.

Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudorel Toader afirma ca presedintele Klaus Iohannis este mai prost consiliat decat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Stire in curs de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )