Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tudorel Toader, despre descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

România Liberă România Liberă,
Tudorel Toader, despre descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a opinat, joi, intrebat despre declaratiile potrivit carora procurorii DNA au facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat, ca poate vine o vreme a evaluarilor. continuă pe România Liberă

Dosarul Belina: Tudose discuta azi cu Tudorel Toader despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze CCR

Premierul Mihai Tudose va avea azi o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR), pe motiv ca DNA generat un conflict juridic de natura constitutionala atunci cand a decis cercetarea ministrilor Sevil Shhiadeh si Rovana Plumb in dosarul Belina.

Tudorel Toader, despre soarta Inspectiei Judiciare: Toata tensiunea cu CSM si DNA confirma necesitatea scoaterii IJ de sub tutela CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, ca toate tensiunile dintre Inspectia Judiciara si CSM, precum si dintre Inspectia Judiciara si DNA, nu fac decat.

Sinteza zilei: Mesajul ministrului Tudorel Toader pentru sefa DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat sa comenteze demersul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile sale cu privire la dosarul b.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe legile Justitiei: Stiam dinainte rezultatul / Care sunt cele trei variante ale ministrului pentru Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca nu a mers joi la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, care a dat avit negativ pe propunerile sale de modificare a legilor Justitiei, deoarece stia dinainte ca acesta va fi rezultatul.

Tudorel Toader, despre o posibila inlocuire a sa la Ministerul Justitiei:Au pe deplin abilitarea legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti dimineata, in contextul in care secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut demisia, ca cei care l-au pus in post pot sa-l si remanieze.

Tudorel Toader da vina pe guvern pentru initiativa de a sesiza Curtea Constitutionala in dosarul Lacului Belina

Tudorel Toader a precizat joi dimineata ca initiativa sesizarii Curtii Constitutionale pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina nu a pornit de la Ministerul Justitiei, ci de la Guvern.

Conflict in justitie privind dosarul Belina: Kovesi, plangere la CSM impotriva lui Tudorel Toader

Procurorul-general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) privind declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

Toader, despre ancheta DNA in cazul HG privind insula Belina: Legalitatea unei hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat in contencios administrativ, nu procurorul. Precizarea sa vine dupa ce procurorul- sef al DNA Laura Codruta Kovesi a afirmat, referindu-se la Hotararea de Guvern din cazul Belina, ca DNA nu urmareste astfel de acte normative, dar cand apar informatii ca ceva e in neregula, se sesizeaza din oficiiu.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o contrazice pe Kovesi cu privire la dosarul Belina: Legalitatea unei Hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a contrazis-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atragandu-i atentia ca legalitatea unei Hotarari de Guvern, inclusiv a celei legate de dosarul Belina, poate fi verificata doar de un judecator, nu de un procuror.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )