Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudorel Toader da vina pe guvern pentru initiativa de a sesiza Curtea Constitutionala in dosarul Lacului Belina

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader da vina pe guvern pentru initiativa de a sesiza Curtea Constitutionala in dosarul Lacului Belina

Tudorel Toader a precizat joi dimineata ca initiativa sesizarii Curtii Constitutionale pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina nu a pornit de la Ministerul Justitiei, ci de la Guvern. continuă pe Hotnews

Dosarul Belina, decis de CCR: Tudorel Toader, sesizare privind posibilitatea anchetarii hotararilor de guvern (VIDEO)

Anchetarea de catre DNA a dosarului Belina, in care sunt cercetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, va fi decisa de catre Curtea Constitutionala. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat c.

Initiativa Romania cere demisia lui Tudorel Toader: Ne apropiem de stoparea definitiva a luptei impotriva coruptiei si subordonarea politica a DNA

Miscarea civica Initiativa Romania solicita demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, care a intervenit in aceasta dimineata intr-o ancheta penala a DDNA, cerand, practic, inchiderea dosarului Belina in care sunt anchetati ministri ai Guvernului Dragnea-Tudose.

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a afirmat ca procurorii verifica hotararile de Guvern din dosarul Belina: Legalitatea unei hotarari de guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat in contencios administrativ, nu procurorul. Precizarea sa vine.

Tudorel Toader, despre descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a opinat, joi, intrebat despre declaratiile potrivit carora procurorii DNA au facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat, ca poate vine o vreme a evaluarilor.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o contrazice pe Kovesi cu privire la dosarul Belina: Legalitatea unei Hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a contrazis-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atragandu-i atentia ca legalitatea unei Hotarari de Guvern, inclusiv a celei legate de dosarul Belina, poate fi verificata doar de un judecator, nu de un procuror.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, anunta ca incepe sa redacteze sesizarea Curtii Constitutionale in cazul Belina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca la minister incepe de astazi redactarea unei sesizari adresate Curtii Constitutionale pentru constatarea unui conflict intre DNA si Guvern in dosarul Belina.

Tudorel Toader ii da replica lui Klaus Iohannis. Ce ii transmite presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, care i-a criticat abordarea de profesor/rector in legatura cu legalitatea hotararilor de guvern. Eu sunt.

PSD a vrut sa-l faca de ras pe Tudorel Toader si ca ministru, si ca profesor

Pentru a putea ataca public procurorii in dosarul Belina, PSD a lansat, pe surse, dinadins, o informatie eronata, cum ca ministrul Justitiei ar sustine ideea ca Hotararile de Guvern sunt egale cu legile si ordonantele de urgenta, ceea ce e o aberatie juridica. Toader a ripostat cu jumatate de gura.

Surse: PSD a vrut sa-l faca de ras pe Tudorel Toader si ca ministru, si ca profesor

Pentru a putea ataca public procurorii in dosarul Belina, PSD a lansat, pe surse, dinadins, o informatie eronata, cum ca ministrul Justitiei ar sustine ideea ca Hotararile de Guvern sunt egale cu legile si ordonantele de urgenta, ceea ce e o aberatie juridica. Toader a ripostat cu jumatate de gura.

Tudorel Toader: Pana luni redactam draftul sesizarii ce urmeaza sa fie trimisa CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca decizia privind sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu posibilitatea ca procurorii sa ancheteze hotarari de guvern revine Executivului, insa redactarea documentului este facuta de Ministerul Justitiei MJ) si este posibil sa fie gata pana luni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )