Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tudorel Toader, despre o posibila revocare a Codrutei Kovesi: Am luat decizia

B1 B1,
Tudorel Toader, despre o posibila revocare a Codrutei Kovesi: Am luat decizia

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat, miercuri seara, ca a luat o decizie in ceea ce priveste posibila revocare sau mentinere in functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, informeaza. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre legalitatea protestelor magistratilor:Dupa ce ma voi documenta probabil voi exprima un punct de vedere

In calitate de cetateni, magistratii isi pot exercita toate drepturile pe care legea le confera, in calitate de magistrati au restrictiile si incompatibilitatile pe care le prevad Constitutia si legile speciale si toti suntem obligati sa le respectam, a spus ministrul Tudorel Toader despre protestele de luni ale magistratilor.

Tudorel Toader despre decizia CSM, potrivit careia acesta a incalcat independenta justitiei: O hotarare emotionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris miercuri peFacebookca hotararea CSM potrivit careia acesta a incalcat independenta justitiei cand a spus ca procurorii nu pot ancheta elaborarea Hotararii de Guvern din Dosarul Belina este una emotionala.

Tudorel Toader, despre pozitia CSM privind legile justitiei:Indemnul meu este sa ramanem fiecare dintre noi in matca constitutionala

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a spus marti dimineata ca fiecare ar trebui sa ramana in matca constitutionala, declaratia fiind data in contextul protestelor magistratilor si a pozitiei CSM fata de modificarea legilor justitiei.

Tudorel Toader, despre protestul magistratilor: Au restrictiile pe care le prevede Constitutia si pe care le prevad legile speciale

Magistratii din toata tara au protestat ieri in fata instantelor de judecata fata de modificarile la legile justitiei adoptate in Parlament si fata de ceea ce pregatesc parlamentarii prin.

CSM: Declaratiile facute de Tudorel Toader privind dosarul Belina au afectat independenta sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, marti, sesizarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, referitoare la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre dosarul Belina si a stabilit ca afirmatiile acestuia au afectat independenta sistemului judiciar, au precizat surse din CSM.

Ministrul Justitiei, intrebat daca a luat o decizie in privinta lui Kovesi: Am luat decizia, o voi anunta intr-o conferinta de presa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, miercuri seara, la Antena 3, intrebat despre o posibila revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca, in forul sau interior, a luat decizia, pe care o va anunta intr-o conferinta de presa, fara a preciza o data exacta. Toader a subliniat insa ca o eventuala decizie de revocare a sefei DNA nu ii apartine in totalitate.

ULTIMA ORA: Kovesi va fi REVOCATA?! Tudorel Toader a facut ANUNTUL: Am luat decizia..

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat, miercuri seara, ca a luat o decizie in ceea ce priveste posibila revocare sau mentinere in functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, informeaza.

Ce spune ministrul Justitiei despre o revocare din functie a sefei DNA, Laura Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus miercuri, la Antena 3, ca o eventuala decizie de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, nu ii apartine in totalitate. Decizia nu poate fi.

Ministrul Justitiei, despre o revocare din functie a sefei DNA, Laura Kovesi: Am luat decizia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus miercuri, la Antena 3, ca o eventuala decizie de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, nu ii apartine in totalitate. Decizia nu poate fi.

Tudorel Toader spune ca a va anunta intr-un termen foarte scurt decizia in cazul sefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seara, ca va anunta intr-un termen foarte scurt decizia sa in legatura cu posibila revocare sau mentinerea in functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )