Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tudorel Toader, despre pragul pentru abuzul in serviciu: Sub acest nivel fapta nu are pericolul unei infractiuni

B1 B1,
Tudorel Toader, despre pragul pentru abuzul in serviciu: Sub acest nivel fapta nu are pericolul unei infractiuni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca pragul de 1. 900 de lei pentru abuzul in serviciu, pe care l-a propus si care a fost adoptat de Comisia Iordache, a fost stabilit tinand cont de un raspuns ve. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre pragul la abuz in serviciu: Pragul sa fie salariul minim brut pe economie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, despre pragul la abuz in serviciu, care ar putea fi salariul minim brut pe economie. Noi lucram la un Codex penal european.

Tudorel Toader: Am propus ca pragul pentru infractiunea de abuz in serviciu sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara la Romania TV ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie.

Stelian Ion (USR): Pragul propus de Toader pentru abuzul n serviciu este just, dar n spatele propunerii s-ar putea ascunde modificari care sa nrautateasca situatia / Trebuie sa fim foarte atenti

Propunerea formulata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de introducere a unui prag valoric echivalent cu un salariu minim brut pe economie pentru infractiunea de abuz in serviciu in Codul Penal este justa, a declarat la RFI deputatul USR Stelian Ion. Vicepresedintele Comisiei Iordache atrage insa atentia ca in spatele acestei propuneri s-ar putea ascunde altele, care vor schimba radical situatia.

Pragul pe care ministrul Justitiei l vrea pentru abuzul n serviciu. Noi am transmis deja aceasta aceasta propune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, duminica, seara, ca propunerea ministerului pe care-l conduce ca prag pentru abuzul in serviciu este echivalentul unui salariu minim brut pe economie.

Pragul pe care ministrul Justitiei l vrea pentru abuzul n serviciu. Noi am transmis deja aceasta propune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca propunerea ministerului pe care-l conduce ca prag pentru abuzul in serviciu este echivalentul unui salariu minim brut pe economie.

Tudorel Toader se spala pe mini de redefinirea abuzului n serviciu, propusa Comisiei Iordache. Sa va raspunda cei din comisie care au modificat propunerea / Ce spune ministrul Justitiei despre beneficiul pentru Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arunca responsabilitatea redefinirii abuzului in serviciu in curtea Comisiei Iordache, desi parlamentarii PSD au propus o varianta aproape identica cu cea transmisa de Ministerul Justitiei.

Toader: Am stabilit pragul pentru abuz in serviciu dupa ce am primit raspuns de la procurorul general ca sub 1.400-1.500 de lei fapta nu are pericolul unei infractiuni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca pragul pentru abuz in serviciu - 1. 900 de lei, echivalentul unui salariu minim brut pe economie - pe care l-a propus si care a fost adoptat de catre Comisia Iordache l-a stabilit inclusiv in baza unui raspuns primit de a procurorul general, care a transmis ca sub pragul de 1. 500 de lei fapta nu are pericolul unei infractiuni.

Stelian Ion, USR: Modificarile propuse de Tudorel Toader la redefinirea pragului pentru abuz in serviciu, tinute la secret

Stelian Ion s-a prezentat vineri dimineata la sediul Ministerului Justitiei pentru a cere detalii legate de forma propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru redefinirea abuzului in serviciu. Potrivit acestuia, ministrul ar fi insa in concediu, iar propunerile ar fi tinute secret. Stelian Ion critica modul in care opereaza ministerul Justitiei in contextul in care luni ar urma sa aiba loc dezbaterile pentru modificarea legii.

UDMR: Nu sustinem introducerea unui prag valoric pentru abuzul n serviciu

Parlamentarii UDMR nu au sustinut modificarea articolului privind abuzul in serviciu din Codul Penal, dezbatut in Comisia speciala, prin introducerea unui prag valoric, reprezentantii UDMR in aceasta Comisie precizand ca o modificare a Codului Penal este necesara, dar trebuie bine gandita si trebuie luate in considerare si propunerile organizatiilor profesionale, sustine UDMR intr-un comunicat de presa transmis luni seara, potrivit news. ro.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL! Care este PRAGUL stabilit pentru abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a avut mai multe dezbateri cu societatea civila si cu asociatiile profesionale in privinta pragului pentru abuzul in serviciu. De asemenea, a primit si foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )