Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tudorel Toader a discutat cu reprezentantii Comisiei de la Venetia despre modificarile prin OUG

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader a discutat cu reprezentantii Comisiei de la Venetia despre modificarile prin OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, astazi, cu delegatia Comisiei de la Venetia si a discutat despre legile justitiei si despre modificarea acestora prin ordonante de urgenta succesive. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader, intalnire cu membrii Comisiei de la Venetia. Ce s-a discutat

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a avut o intrevedere miercuri, la sediul Ministerului Justitiei, cu delegatia Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept Comisia de la Venetia), compusa din doamna Claire.

Tudorel Toader, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia la final de mandat. Ce transmite ministrul Justitiei

Tudorel Toader marcheaza o intalnire importanta inainte de a pleca de la Ministerul Justitiei. Remaniat de Liviu dragnea, Tudorel Toader se intalneste miercuri cu reprezentantii Comisiei de la.

Reprezentantii Comisiei de la Venetia vin in Romania: in vizor sunt modificarea legilor Justitiei si intentia PSD-ALDE de modificare a codurilor penale

O delegatie a Comisie Venentia vine in Romania saptamana viitoare pentru a discuta cu reprezentantii autoritatilor romane din domeniul Justitiei despre modificarea legilor Justitiei si intentia PSD-ALDE de modificare a codurilor penale, transmite Mediafax.

Reprezentantii Comisiei de la Venetia vin in Romania: in vizor sunt modificarea legilor Justitiei si intentia de modificare a codurilor penale

O delegatie a Comisie Venentia vine in Romania saptamana viitoare pentru a discuta cu reprezentantii autoritatilor romane din domeniul Justitiei despre modificarea legilor Justitiei si intentia PSD-ALDE de modificare a codurilor penale, transmite Mediafax.

Reprezentantii Comisiei de la Venetia vin in Romania: in vizor sunt modificarea legilor Justitiei, intentia PSD-ALDE de modificare a codurilor penale si Sectia de anchetare a magistratilor

O delegatie a Comisie Venentia vine in Romania saptamana viitoare pentru a discuta cu reprezentantii autoritatilor romane din domeniul Justitiei despre modificarea legilor Justitiei si intentia PSD-ALDE de modificare a codurilor penale, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

MIERCURI: Tudorel Toader se intalneste cu grupul de raportori ai Comisiei de la Venetia

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, se va intalni miercuri cu grupul de raportori ai Comisiei de la Venetia.

IN PLIN PROCES DE MODIFICARE A LEGISLATIEI PENALE Reprezentantii Comisiei de la Venetia vin la Bucuresti

O delegatie a Comisiei de la Venetia este asteptata, maine, la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile despre modificarea legilor Justitiei si proiectul de modificare a legislatiei penale, care a trecut de Senat si se afla la Camera Deputatilor.

Tudorel Toader: Alta simpla precizare ! Despre ordonanta pe achizitii

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, face noi precizari legate deordonanta pe achizitii pe Facebook. MJ avizeaza, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative.

Liviu Pop (PSD), despre Tudorel Toader: A fost o surpriza neplacuta pentru mine ca nu a respectat angajamentul pe care si l-a luat in CEx (VIDEO)

Senatoul PSD Liviu Pop a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca a fost surprins de faptul ca Tudorel Toader nu s-a tinut de cuvant atunci cand a promis ca va da Ordonantele de Urgenta.

Eugen Tomac (PMP), despre situatia de la Ministerul Justitiei: PSD a gasit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, situatia de la Ministerul Justitiei, precizand ca in tot acest caz, ministrul demisionar Tudorel Toader a fost gasit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )