Libnet.ro
UNICEF

08:16

Tudorel Toader, dupa criticile SUA: Departamentul de Stat se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi impiedicat sa legifereze

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, dupa criticile SUA: Departamentul de Stat se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi impiedicat sa legifereze

Dupa ce Departamentul de Stat al SUA a cerut majoritartii PSD ALDE sa retraga legile Justitiei, pe motiv ca submineaza lupta anticoruptie, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca Parlamentul nu poate fi impiedicat sa legifereze. Departamentul de Stat se exprima cum si cat i se permite, a mai spus Toader. continuă pe Adevărul

Prima reactie a ministrului Tudorel Toader dupa ce protestatarii i-au cerut demisia (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, luni, la Parlament, prima reactie dupa ce zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din Bucuresti si din mai multe orase importante din tara pentru a protesta.

Ministrul Justitiei, replica taioasa dupa criticile Departamentului de Stat al SUA: Departamentul se exprima cum si cat i se permite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat la comunicatul dat publicitatii luni de Departamentul de Stat al SUA, in care se cere renuntarea la modificarea legilor justitiei, procedura aflata.

Kovesi, intalnire de urgenta cu Tudorel Toader in contextul avertismentului lansat de Departamentul de Stat american (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a abordat subiectul intalnirii cu procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca a fost o intalnire a grupului de punere in aplicare a celor 12.

Kovesi, intalnire de urgenta cu Tudorel Toader in contextul avertismentului lansat de Departamentul de Stat american

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut o vizita fulger, marti dimineata, la Ministerul Justitiei, unde s-a intalnit cu Tudorel Toader. Din informatiile de la aceasta ora, este vorba.

Iordache, dupa criticile Departamentului de Stat al SUA: Propunerile discutate in Parlament nu afecteaza independeta justitiei

Presedintele Comisiei de modificare a legilor Justitiei Florin Iordache, a declarat luni, la TVR, dupa criticile Departamentului de Statal SUA, ca propunerile de modificare discutate in Parlament sunt total diferite de cele ale ministrului Toader si nu afeteaza independenta sistemului judiciar.

Olguta Vasilescu, dupa criticile Departamentului de Stat: Romania este stat suveran. Poate ar fi interesant ce articol din legile Justitiei deranjeaza/ R. Tudor: PSD, incapacitate cronica sa dezvolte relatii minime externe

Ministrul Muncii Olguta Vasilescu a comentat luni seara, la Antena 3, criticile Departamentului de Stat al SUA fata de legile Justitiei, afirmand ca in Constitutie scrie ca Romania este stat suveran si ca Parlamentul este ales pentru a face legi, ea afirmand ca ar fi interesant ca partenerii americani sa spuna care articol din legile Justitiei deranjeaza, potrivit news. ro. Poate fi interesant care articol din legile Justitiei deranjeaza, a spus Vasilescu care cere ca si PSD-ul sa organizeze proteste daca se merge pe baza de proteste la americani.

Tudorel Toader: Departamentul de Stat al SUA se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi oprit sa legifereze (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a iesit public pentru prima data dupa reactie fara precedent a Departamentului de Stat american care a criticat in termeni extrem de duri proiectul de modificare a.

Tudorel Toader: Departamentul de Stat al SUA se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi oprit sa legifereze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, marti dimineata, prima reactie la comunicatul dat publicitatii luni de Departamentul de Stat al SUA, in care se cere renuntarea la modificarea legilor justitiei, procedura aflata in desfasurare in Parlament: Am citit comunicatul si gasesc doua directii de exprimare: in prima parte se exprima ingrijorarea privind modificarile din legile justitiei, care ar putea slabi independenta judiciara. ) In lectura pe care am dat-o eu, prima parte se refera la tot pachetul de legi, iar a doua parte la anumite propuneri. Tudorel Toader a mai spus ca Parlamentul nu poate fi oprit sa legifereze.

Tudorel Toader: Departamentul de Stat al SUA se exprima cum si cat i se permite. Parlamentul nu poate fi impiedicat sa legifereze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, marti dimineata, prima reactie la comunicatul dat publicitatii luni de Departamentul de Stat al SUA, in care se cere renuntarea la modificarea legilor justitiei, procedura aflata in desfasurare in Parlament: Am citit comunicatul si gasesc doua directii de exprimare: in prima parte se exprima ingrijorarea privind modificarile din legile justitiei, care ar putea slabi independenta judiciara. ) In lectura pe care am dat-o eu, prima parte se refera la tot pachetul de legi, iar a doua parte la anumite propuneri. Tudorel Toader a mai spus ca Parlamentul, sigur, nu poate fi impiedicat sa legifereze, pentru ca asta este misiunea si competenta exclusiva pe care o are.

Iohannis, Tudose si Tudorel Toader, fata in fata la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se vor vedea marti pentru prima data fata in fata dupa reactia fara precedent a Statelor Unite care au emis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )