Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu, dupa criticile Departamentului de Stat: Romania este stat suveran. Poate ar fi interesant ce articol din legile Justitiei deranjeaza/ R. Tudor: PSD, incapacitate cronica sa dezvolte relatii minime externe

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu, dupa criticile Departamentului de Stat: Romania este stat suveran. Poate ar fi interesant ce articol din legile Justitiei deranjeaza/ R. Tudor: PSD, incapacitate cronica sa dezvolte relatii minime externe

Ministrul Muncii Olguta Vasilescu a comentat luni seara, la Antena 3, criticile Departamentului de Stat al SUA fata de legile Justitiei, afirmand ca in Constitutie scrie ca Romania este stat suveran si ca Parlamentul este ales pentru a face legi, ea afirmand ca ar fi interesant ca partenerii americani sa spuna care articol din legile Justitiei deranjeaza, potrivit news. ro. Poate fi interesant care articol din legile Justitiei deranjeaza, a spus Vasilescu care cere ca si PSD-ul sa organizeze proteste daca se merge pe baza de proteste la americani. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu, dupa criticile Departamentului de Stat: Romania este stat suveran. Poate ar fi interesant ce articol din legile Justitiei deranjeaza

Ministrul Muncii Olguta Vasilescu a comentat luni seara, la Antena 3, criticile Departamentului de Stat al SUA fata de legile Justitiei, afirmand ca in Constitutie scrie ca Romania este stat suveran si ca Parlamentul este ales pentru a face legi, ea afirmand ca ar fi interesant ca partenerii americani sa spuna care articol din legile Justitiei deranjeaza.

Iordache, dupa criticile Departamentului de Stat al SUA: Propunerile discutate in Parlament nu afecteaza independeta justitiei

Presedintele Comisiei de modificare a legilor Justitiei Florin Iordache, a declarat luni, la TVR, dupa criticile Departamentului de Statal SUA, ca propunerile de modificare discutate in Parlament sunt total diferite de cele ale ministrului Toader si nu afeteaza independenta sistemului judiciar.

Olguta Vasilescu: Romania se confrunta cu un mare deficit de forta de munca; romanii plecati trebuie atrasi inapoi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, vineri, ca Romania se confrunta cu un deficit foarte mare de piata muncii in sectoare precum IT, sanatate, constructii si agricultura, iar romanii care au plecat sa munceasca in afara, multi dintre ei.

Olguta Vasilescu: Romania se confrunta cu un mare deficit de forta de munca; romanii plecati trebuie atrasi inapoi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, vineri, ca Romania se confrunta cu un deficit foarte mare de piata muncii in sectoare precum IT, sanatate, constructii si agricultura, iar romanii care au plecat sa munceasca in afara, multi dintre ei chiar in aceste domenii, trebuie atrasi inapoi, mai ales a celor care lucreaza in mediul rural, transmite Agerpres.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: In Romania avem deficit de forta de munca, iar in sudul Italiei avem multe cazuri de sclavie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca sunt foarte multe cazuri de sclavie la fermele agricole din sudul Italiei, iar romanii s-ar putea intoarce in tara pentru ca statul roman le-ar putea oferi oricand locuri de munca. Vasilescu a declarat acestea in contextul in care, spune ea, sunt 3 milioane de romani plecati in strainatate, iar Romania incepe sa aiba probleme cu forta de munca.

Olguta Vasilescu: Anul acesta ne-am dat seama ca va trebui sa gasim solutii pentru atragerea inapoi a romanilor

Aflata vineri la o dezbatere pe tema dezvoltarii economice a zonelor rurale din Romania, in cadrul careia s-a discutat despre deficitul fortei de munca din domeniile IT, constructii si agricultura, Lia Olguta Vasilescu a declarat ca anul acesta ne-am dat seama ca va trebui sa gasim solutii pentru atragerea inapoi a romanilor, mai ales a celor care lucreaza in mediul rural.

Petre Daea si Olguta Vasilescu participa la o dezbatere pe tema dezvoltarii zonelor rurale, organizata pe Pitesti

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu si europarlamentarul Viorica Dancila participa la o dezbatere organizata la Muzeul Judetean Arges in ziua de vineri, 24 noiembrie.

Iar incepem cu glumele astea proaste?. Olguta Vasilescu, nervoasa ca se vorbeste despre o remaniere guvernamentala

Guvernul Romaniei se pregateste sa sufere o noua remaniere, iar acest lucru provoaca nemultumire in randul unora dintre membrii cabinetului Tudose. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a numit.

Lia Olguta Vasilescu: Firmele ne cer sa deschidem granitele pentru muncitorii straini

Firmele cer autoritatilor romane sa deschida granitele pentru muncitorii straini, cel putin asa sustine ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Declaratiile au fost facute cu prilejul unei conferinte pe tema crizei fortei de munca.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat noua valoare a salariului minim, care va fi majorat in aceasta saptamana

Cabinetul condus de Mihai Tudose va aproba, in sedinta din aceasta saptamana, Hotararea de Guvern prin care salariul minim va fi majorat la 1. 900 de lei, a declarat, luni, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )