Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tudorel Toader, dupa ce CSM a dat aviz negativ pentru modificarea legilor justitiei: Nu poti da un aviz impotriva CCR

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, dupa ce CSM a dat aviz negativ pentru modificarea legilor justitiei: Nu poti da un aviz impotriva CCR

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ pentru propunerile legislative de modificare a Legilor Justitiei primite de la Camera Deputatilor. Tudorel Toader, ministrul Justitiei a. continuă pe Antena3

Surse: CSM a dat aviz negativ pentru propunerile de modificare a legilor justitiei

Atat reprezentantii procurorilor, cat si ai judecatorilor, intruniti in adunari generale, au cerut CSM emiterea unui aviz negativ si respingerea in bloc a proiectelor intrucat contin necorelari si lacune si nu induc predictibilitate si stabilitate in sistemul judiciar din Romania. Ei au mai spus ca legile modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei.

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor Justitiei

ACTUALIZARE 16:32 Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: O dezbatere cu final stiut in care, pe alocuri, s-a folosit un limbaj dublu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, dupa sedinta CSM, care a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament, ca a fost o dezbatere cu final stiut, in care, pe alocuri, a fost folosit un limbaj dublu. *ACTUALIZARE 16:25 Kovesi, la Viena: Daca va fi adoptata in Parlament, atunci legea privind statutul magistratilor va afecta grav independenta Justitiei *ACTUALIZARE 16:23 Sefa ICCJ, despre legile Justitiei: Am aflat din presa ca in urma cu vreo doua zile oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative ------------- Magistratii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au respins proiectul de reformare a legilor justitiei, asumat de parlamentarii PSD si ALDE, potrivit unei surse din presa.

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, anunta Agerpres.

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: O dezbatere cu final stiut in care, pe alocuri, s-a folosit un limbaj dublu / Nu poti da un aviz negativ impotriva modificarii legii pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, dupa sedinta CSM, care a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament, ca a fost o dezbatere cu final stiut, in care, pe alocuri, a fost folosit un limbaj dublu, potrivit news. ro.

Tudorel Toader critica CSM dupa avizul negativ dat pe legile justitiei: Sa vina cu argumente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, critica CSM pentru avizul negativ dat joi asupra proiectului de modificare a legilor justitiei. Toader sustine ca nu se poate da un aviz negativ pe punerea in acord a.

Tudorel Toader dupa discutia cu Frans Timmermans: Din legile justitiei am discutat propunerile sensibile. Asteptam opinia CE privind pragul la abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a facut miercuri precizari legate de temele discutate la intalnirea de marti cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermas, printre acestea numarandu-se raportul MCV si propunerile sensibile din proiectul de modificare a legilor Justitiei. De asemenea, el a spus ca asteapta un punct de vedere al CE privind pragul pentru abuzul in serviciu, care trebuie sa fie conform deciziei CCR si directivei europene.

Aviz negativ in CSM pentru legile Justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat negativ, joi, propunerile legislative de modificare a Legilor Justitiei primite de la Camera Deputatilor. Votul a fost de 11 la 7. Stire in curs.

Sefa instantei supreme sustine ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legate de modificarea legilor Justitiei / Tudorel Toader despre Cristina Tarcea: Ori nu intelege, ori se face ca nu intelege

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a afirmat joi ca a aflat din presa ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative legate de modificarea legilor Justitiei. La randul sau, ministrul Tudorel Toader a declarat, la finalul sedintei de joi a CSM, ca sefa Inaltei Curti ori nu intelege ori, se face ca nu intelege.

Mediul de afaceri, sindicatele si unii parlamentari resping noile propuneri fiscale

Consiliul Economic si Social CES) a dat, vineri, aviz negativ pentru proiectul de modificare a Codului Fiscal, prin ordonanta de urgenta, iar sedinta extraordinara a Guvernului in care urmau sa fie dezbatute noile prevederi, programata, initial, pentru ultima zi lucratoare a saptamanii trecute, a fost amanata pentru astazi.

Unul din liderii Comisiei Europene ii cer lui Tudorel Toader sa nu modifice legile justitiei, fara avizul Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a deplasat, marti, la Bruxelles, unde a avut o intalnire cu liderii Comisiei Europene. Prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, i-a cerut lui Toader sa astepte avizul Comisiei de la Venetia inainte ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )