Libnet.ro
UNICEF

16:30

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Hotnews Hotnews,
 CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor Justitiei

ACTUALIZARE 16:32 Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: O dezbatere cu final stiut in care, pe alocuri, s-a folosit un limbaj dublu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, dupa sedinta CSM, care a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament, ca a fost o dezbatere cu final stiut, in care, pe alocuri, a fost folosit un limbaj dublu. *ACTUALIZARE 16:25 Kovesi, la Viena: Daca va fi adoptata in Parlament, atunci legea privind statutul magistratilor va afecta grav independenta Justitiei *ACTUALIZARE 16:23 Sefa ICCJ, despre legile Justitiei: Am aflat din presa ca in urma cu vreo doua zile oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative ------------- Magistratii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au respins proiectul de reformare a legilor justitiei, asumat de parlamentarii PSD si ALDE, potrivit unei surse din presa.

Tudorel Toader, dupa ce CSM a dat aviz negativ pentru modificarea legilor justitiei: Nu poti da un aviz impotriva CCR

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ pentru propunerile legislative de modificare a Legilor Justitiei primite de la Camera Deputatilor. Tudorel Toader, ministrul Justitiei a.

Asociatia Procurorilor cere CSM avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei: Pot afecta independenta justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistrafurii avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei, aratand, intr-un punct de vedere transmis marti CSM, ca aceste propuneri legislative modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei.

Adunarea Generala a procurorilor DIICOT a votat impotriva proiectului de modificare a legilor Justitiei

Adunarea generala a procurorilor DIICOT a votat astazi impotriva proiectului de modificare a legilor Justitiei. Decizia a fost luata cu o larga majoritate potrivit unui comunicat al institutiei.

Surse: CSM a dat aviz negativ pentru propunerile de modificare a legilor justitiei

Atat reprezentantii procurorilor, cat si ai judecatorilor, intruniti in adunari generale, au cerut CSM emiterea unui aviz negativ si respingerea in bloc a proiectelor intrucat contin necorelari si lacune si nu induc predictibilitate si stabilitate in sistemul judiciar din Romania. Ei au mai spus ca legile modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei.

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: O dezbatere cu final stiut in care, pe alocuri, s-a folosit un limbaj dublu / Nu poti da un aviz negativ impotriva modificarii legii pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, dupa sedinta CSM, care a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament, ca a fost o dezbatere cu final stiut, in care, pe alocuri, a fost folosit un limbaj dublu, potrivit news. ro.

Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie astazi proiectul de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament. Magistratii au cerut CSM sa respinga in bloc pachetul de legi

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi. Atat reprezentantii procurorilor, cat si ai judecatorilor, intruniti in adunari generale, au cerut CSM emiterea unui aviz negativ si respingerea in bloc a proiectelor intrucat contin necorelari si lacune si nu induc predictibilitate si stabilitate in sistemul judiciar din Romania.

Consiliul Superior al Magistraturii analizeaza proiectul de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi.

Adunarea Generala a procurorilor din DIICOT respinge proiectul de modificare a Legilor Justitiei

Adunarea Generala a procurorilor din DIICOT a votat marti, cu o larga majoritate, impotriva proiectului de modificare a Legilor Justitiei, unul dintre motivele invocate fiind incoerenta procesului de dezbatere si consultare profesionala a magistratilor.

CSM analizeaza proiectul legilor Justitiei. Sefa Curtii Surpreme: Am aflat din presa ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )