Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

B1 B1,
Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

Tudorel Toader a dat-o la intors dupa ce Liviu Dragnea a afirmat sambata ca relatia cu ministrul Justitiei se face pe modelul: Eu il rog si el asculta. Toader a afirmat ca situatia nu este la modul. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre declaratia lui Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Tudorel Toader a declarat luni ca verbul a asculta are multe semnificatii, dupa ce Liviu Dragnea, intrebat ce relatie are cu ministrul Justitiei, a raspuns: Eu il rog si el asculta.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

O noua intalnire intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pe tema Legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit vineri cu presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, pentru a continua discutia inceputa joi cu privire la ordonanta de urgenta in care vor fi preluate.

Dragnea, despre relatia cu Tudorel Toader: Eu il rog si el asculta. Tot timpul asculta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit intr-o cheie ironica despre relatia sa cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Presedintele social-democratilor a subliniat ca Toader asculta de fiecare data cand ilroaga ceva.

Dragnea il ia peste picior pe Tudorel Toader: Eu il rog si el asculta (VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca relatia sa cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este foarte buna, in in sensul ca eu il rog si el asculta. Foarte bine, eu il rog si el asculta. ) Tot timpul.

Surse: Ce i-a cerut Dragnea lui Tudorel Toader ca sa nu-l schimbe de la Ministerul Justitiei. Cum joaca Tariceanu

Ministrul Justitiei trebuie sa indeplineasca trei mari conditii puse de Dragnea pentru a ramane in Guvern: ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere; sesizarea CCR pe subiectul protocoalelor secrete; emiterea un punct de vedere pe Ordonanta 6, adoptata de Guvernul Ciolos, care a reglementat relatia procurori-SRI. Deocamdata, Tudorel Toader refuza sa dea curs doleantelor lui Dragnea, sustin surse politice pentru Adevarul.

Remus Pricopie: Liviu Dragnea, politicianul fara vina. Un lider politic autentic trebuia sa-si dea demisia

Remus Pricopie, fost ministru al Educatiei, a afirmat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca daca era responsabil, Liviu Dragnea si-ar fi dat demsia din functia de presedinte dupa esecul referendumului.

Tudorel Toader, despre protocoale Ministerul Justitiei-SRI: Nu am reusit sa ma uit pentru ca am avut alte urgente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a avut timp sa verifice ce este cu cele doua protocoale incheiate intre ministerul Justitiei si SRI, dar ca in general nu are o problema cu toate protocoalele, ci doar cu acele intelegeri care afecteaza procesul de justitie, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre Adina Florea in sedinta CSM: Nu este la dosar vreo dovada a comiterii vreunei fapte penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, in cadrul Sectiei pentru Procurori a CSM, ca nu exista la dosarul Adinei Florea nicio dovada a faptului ca sunt suspiciuni sau banuieli rezonabile cu.

Propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA sustine interviul in cadrul CSM in asteptarea avizului de numire

Procurorul Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, s-a prezentat luni la CSM pentru a fi interviata in cadrul procedurii de numire. Aceasta urmeaza sa primeasca avizul consultativ al sectiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )