Libnet.ro
UNICEF

22:00

O noua intalnire intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pe tema Legilor Justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O noua intalnire intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pe tema Legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit vineri cu presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, pentru a continua discutia inceputa joi cu privire la ordonanta de urgenta in care vor fi preluate. continuă pe Wall-Street Ro

Calin Popescu-Tariceanu, reactie dupa luarea de pozitie a lui Guy Verhofstadt

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut cuvinte de apreciere la adresa liderului grupului ALDE, Guy Verhofstadt, pentru ca acesta a ridicat in Parlamentul European o problema de fond legata de.

Calin Popescu Tariceanu: Transmit doamnei prim-ministru aprecieri pentru modul in care s-a prezentat la Strasbourg

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat miercuri modul in care s-a prezentat prim-ministrul Viorica Dancila in cadrul dezbaterii privind statul de drept in Romania din plenul Parlamentului.

Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este o obligatie si o.

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat de comisia care cerceteaza activitatea SPP

Calin Popescu Tariceanu va fi chemat pentru audieri in fata comisiei care cerceteaza activitatea Serviciului pentru Paza si Protectie. resedintele Senatului va fi invitat sa dea declaratii in.

Calin Popescu Tariceanu: Cei de la Comisia Europeana nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator toate modificarile la legile justitiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca reprezentantii Comisiei Europene nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator modificarile aduse in Romania la legile.

in ceea ce priveste Romania, esecul MCV este evident

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a apreciat astazi ca esecul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) in ceea ce priveste Romania este evident.

Am fost, sunt si raman un proeuropean convins

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se declara in continuare un proeuropean convins, dar subliniaza ca Romania nu trebuie sa accepte sa se pozitioneze in postura elevului care primeste lectii de la altii.

Tudor Chirila a rabufnit: Cat timp tara e ocupata cu referendumul, penalii se salveaza de puscarie sub ochii cetatenilor cinstiti, dar neputinciosi

Tudor Chirila reactioneaza dupa intalnirea pe care au avut-o Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pentru a discuta despre ordonanta de urgenta pentru amnistie. Artistul atrage.

LIVE TEXT Dezbateri aprinse n Camera Deputatilor pe legea offshore: Opozitia acuza ca soarta legii este decisa de un singur om, Liviu Dragnea/ Varujan Vosganian (ALDE) critica dur modul n care se discuta legea: ALDE nu participa la aceasta dezbatere care

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL mai acuza ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. 30 Varujan Vosganian a parasit sala/ Discutiile continua fara cei de la ALDEUPDATE 16. 20 Discutii contradictorii intre Varujan Vosganian ALDE) si Iulian Iancu PSD). Varujan Vosganian ALDE) critica foarte dur modul in care se poarta aceste dezbateri, spune ca va cere in plen retrimiterea legii in comisiiUPDATE 16. 15 Iulian Iancu decide continuarea dezbaterilor pe articole, chiar daca este incalcat regulamentul/ USR spune ca va contesta la Curtea ConstitutionalaUPDATE 16. 00 Deputatii PNL parasesc sala invocand regulamentul care ar interzice desfasurarea dezbaterilor in comisii in paralel cu cele din plen, care se intruneste la ora 16. 00, fara o aprobare din partea Biroului Permanent. Aceasta aprobare, spun deputatii opozitiei, nu exista. 00 DE lipseste de la dezbateri. PSD isi asigura majoritatea cu UDMR/ Dupa doua ore de dezbateri au venit si parlamentari ALDE.

Liviu Dragnea va sesiza CCR asupra conflictului dintre institutii privind protocolul SRI-Parchet din 2016

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va sesiza luni CCR, cu privire la existenta unui conflict intre Ministerul Public si Parlament, legat de protocolul SRI-Parchetul General din anul 2016, pe motiv ca.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )