Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader face apel la CSM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader face apel la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face apel la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sa urgenteze procedurile de numire a procurorilor din sectia speciala de anchetare a magistratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader cere procurorilor CSM urgentarea numirii membrilor sectiei de anchetare a magistratilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut joi, in cadrul Sectiei pentru procurori a CSM, urgentarea procedurilor de selectie si numire a procurorilor care vor face parte din sectia speciala de anchetare a magistratilor, subliniind ca nu vrea sa fie depasit termenul de 24 octombrie.

Sedinta tensionata la CSM: schimb dur de replici intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Adina Florea l-a criticat pe procurorul general

Audierea procurorului propus de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA a fost amanata de CSM. in sedinta Sectiei de Procurori in care ar fi trebuit sa fie audiata Adina Florea a avut loc un schimb de replici intre ministrul Justitiei Tudorel Toader si procurorul general Augustin Lazar, dupa propunerea de amanare a interviului.

Tudorel Toader, solicitare pentru Augustin Lazar si CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le-a solicitat, joi, procurorului general Augustin Lazar si membrilor Consiliului Superior al Magistraturii sa urgenteze procedurile de selectie si numire a procurorilor in.

UPDATE Tudorel Toader: CSM a transmis situatia evaluarilor procurorului general. Lazar nu a fost evaluat niciodata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile, potrivit Mediafax. Ministrul a scris pe Facebook ca a primit de la Consiliul Superior al Magistraturii situatia evaularilor anterioare din care reiese ca acesta nu a mai fost supus procedurii pana acum.

Avocata Laura Vicol, dupa raspunsul dat de CSM lui Tudorel Toader: Cu siguranta va propune revocarea procurorului general

Avocata Laura Vicol a precizat ca Augustin Lazar nici nu avea dreptul sa-si depuna candidatura pentru Parchetul General. Reactia vine dupa ce Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitieia.

VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul justitiei Tudorel Toader au facut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa dupa ce s-au intalnit cu membri ai Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile.

UPDATE Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile.

Olguta Vasilescu, despre demiterea lui Tudorel Toader: Suntem intr-un proces de evaluare. in anumite zone se simte nevoie de schimbare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi seara ca nu a auzit vreo discutie in Guvern sau in interiorul PSD despre remanierea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, din Executivul.

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea: Cine s-a mai aflat in biroul liderului PSD

UPDATE: Si premierul Viorica Dancila s-ar fi aflat joi seara la discutia din biroul lui Liviu Dragnea, potrivit HotNews. ro. Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )