Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca modul in care actioneaza presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului-sef al DNA, reprezinta cel mai. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent

In viziunea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ceea ce face presedintele este cel mai periculos precedent, pentru ca este prima oara cand un demnitar pune in discutie aplicarea Constitutiei si a unei decizii CCR, scrie Digi24 .

Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept. Un demnitar de rang inalt pune in discutie aplicarea unei decizii CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, Toader spunand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

TUDOREL TOADER, dezlantuit impotriva presedintelui IOHANNIS: Este cel mai periculos precedent

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa reactiile venite de la Cotroceni privind motivarea deciziei CCR care a stabilit revocarea sefei DNA.

Toader l ataca pe Iohannis: Presedintele creeaza cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, adaugand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

WOW! Cine este cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Ei formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Paparazzi au dat in vileag relatia lor, dupa ce i-au surprins in ipostaze intime intr-un restaurant din Venice Beach, California, in cursul zilei de marti. El are 41 de ani si este artist, iar ea 28 de ani si este actrita.

Tudorel Toader critica actiunile lui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, Toader sustinand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader acuza un site de stiri de dezinformare. Ce raspuns a primit ministrul Justitiei de la OECD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face publica o parte din corespondenta sa cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), dupa afirmatiile unui oficial din cadrul Organizatiei, Drago Kos, ca.

Inflatia a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani. Romanii, arsi la buzunar si in luna mai

Inflatia a crescut si in luna mai, rata anuala ajungand la 5,41%, arata datele INS. Este cel mai inalt nivel din februarie 2013 pana in prezent. in cazul produselor nealimentare, preturile au crescut cu.

Tudorel Toader, despre decizia pe care presedintele Iohannis o va lua in legatura cu revocarea Codrutei Kovesi: Am inteles ca va citi pana va intelege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, dimineata, referitor la decizia pe care presedintele o va lua in legatura cu revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca a inteles ca presedintele va citi.

Tudorel Toader, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Kos nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit n numele organizatiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris mieruri pe Facebook, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos pentru Ziare. com, prin care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, ca acesta nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit in numele organizatiei. Conform lui Toader, OECD i-a transmis ca nu poate comenta pe tema modului in care afirmatiile acestuia au fost reflectate in presa din Romania. UPDATE Ioana Ene Dogiu ziare. com), la Realitatea TV: Ministrul Tudorel Toader a extras cuvantul anticoruptie din titulatura lui lui Drago Kos si apoi vorbeste de dezinformareUPDATE Tudorel Toader a fost in direct la Antena 3, prilej pentru Gadea si Antena 3 sa iii ceara demisia Ioanei Ene Dogioiu pentru fake news.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )