Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tudorel Toader nu a fost un sibiect in PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader nu a fost un sibiect in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca remanierea lui Tudorel Toader nu a fost un subiect in cadrul PSD, dar cei din ALDE au iesit cu declaratii potrivit carora il sustin si trebuie pastrat in Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea il ataca pe Tariceanu pentru ca i-a luat apararea lui Tudorel Toader: Rugamintile noastre nu au fost ascultate. Ministerul Justitiei e asumat de PSD

Liviu Dragnea a avut un atac dur la adresa celor din ALDE, liderul PSD acuzandu-i pe acestia ca ca nu au ascultat rugamintile social-democrate de a nu mai da declaratii referitoare la Tudorel Toader, cel care ocupa un portofoliu asumat de PSD.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

S-a aflat MISTERUL plecarii URGENTE in concediu a lui Tudorel Toader. Ce PREGATESTE ministrul Justitiei (FOTO)

Misterul plecarii in concediul a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost elucidat. Dupa ce s-a zvonit ca Liviu Dragnea l-a trecut pe lista ministrilor ce vor fi remaniati, Toader a declarat ca nu se.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: S-a inventat o problema acolo unde nu era

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre posibila remaniere a ministrului Justitiei, precizand de unde au aparut zvonurile. Noi nu am avut o discutie in partid despre domnul Tudorel T.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )