Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tudorel Toader se gandeste deja la viitorul sef de la DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader se gandeste deja la viitorul sef de la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, intr-o conferinta de presa la Arad, ca in momentul in care va fi vacantat postul de procuror-sef al DNA va declansa procedurile de ocupare a acestuia, in conformitate cu prevederile legii, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Felix Banila, propus de Tudorel Toader la sefia DIICOT: Autoritatea ministrului Justitiei este limitata

Procurorul Felix Banila, propus de ministrul Tudorel Toader la functia de sef al DIICOT, a afirmat marti, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) unde a fost audiat, ca independenta procurorilor nu poate fi afectata de ministrul Justitiei, a carui autoritate este limitata prin lege.

Tudorel Toader, iesire nervoasa: Nu exista o Comisie Iordache

Ministrul Tudorel Toader a avut o iesire nervoasa la Timisoara, suparat ca toate lumea vorbeste despre lucrarile de modificare a legilor justitiei si a codurilor penale folosind sintagma comisia Iordache.

Tudorel Toader, anunt despre extradarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre procedura extradarii Elenei Udrea din Costa Rica, dupa condamnarea sa definitiva la sase ani de inchisoare, in dosarul Gala Bute. Extradarea este.

Tudorel Toader i-a gasit deja inlocuitor Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca in momentul in care va fi vacantat postul de procuror-sef DNA, va declansa procedurile de ocupare a acestuia, conform legii. in proces vor fi implicati.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Procurorii au subordonare ierarhica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Arad, ca decizia Curtii Constitutionale, referitoare la revocarea din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, face o delimitare absolut necesara intre competentele.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, dupa motivarea deciziei CCR prin care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, ca a castigat, daca vreti statul de drept. Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept.

Tudorel Toader, convins ca presedintele va respecta decizia CCR: Toti trebuie sa ne indeplinim obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat convingerea joi, la Timisoara, ca presedintele Klaus Iohannis va respecta hotararea Curtii Constitutionale in ceea ce il priveste pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca.

LIVE VIDEO Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre cand ar trebui pusa in aplicare decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

VIDEO Tudorel Toader spune ca, in cazul nerespectarii deciziei CCR, sanctiunile pentru presedinte sunt votul alegatorilor sau suspendarea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

Propaganda PSD: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face conferinta de presa despre situatia fugarei Elena Udrea, dar nu se grabeste sa ofere informatii despre Ghita, Mazare sau Bica (VIDEO)

Inca o actiune propagandistica a PSD, dupa mitingul pregatit pentru sambata. Daca in cazul altor fugari celebri, informatii au venit greu de la oficiali, Tudorel Toader a iesit imediat in conferinta de pr.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )