Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, dupa motivarea deciziei CCR prin care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, ca a castigat, daca vreti statul de drept. Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Procurorii au subordonare ierarhica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Arad, ca decizia Curtii Constitutionale, referitoare la revocarea din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, face o delimitare absolut necesara intre competentele.

Elena Udrea, prima reactie dupa ce a fost condamnata la sase ani de inchisoare

Elena Udrea a avut o prima reactie dupa ce a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor c.

Tudorel Toader, convins ca presedintele va respecta decizia CCR: Toti trebuie sa ne indeplinim obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat convingerea joi, la Timisoara, ca presedintele Klaus Iohannis va respecta hotararea Curtii Constitutionale in ceea ce il priveste pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Vedeti mai jos reactia pe care a avut-o Simona Halep dupa calificarea in finala de la Roland Garros pentru al treilea an consecutiv.

Halep, prima reactie dupa ce a ajuns in semifinalele Roland Garros

Liderul WTA, Simona Halep, a declarat, miercuri, dupa calificarea in semifinalele French Open, ca toate confruntarile sale cu Angelique Kerber au fost intense si ca la meciul din sferturile Rolamd Garros la.

Adrian Nastase, prima reactie dupa publicarea motivarii CCR in cazul lui Kovesi

Adrian Nastase a plecat pentru cateva zile in Antalya, insa marturiseste, intr-o postare pe blogul sau, ca este la curent cu tot ce se intampla in Romania. Antalya este, din nou, sub semnul prieteniei.

Klaus Iohannis, primele declaratii publice dupa motivarea CCR

Informatia momentului. La ora 19:00, presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, declaratii care vor fi transmise in direct la Antena 3. Anuntul a fost transmis de Administratia.

Elena Udrea, prima reactie dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Elena Udrea, PRIMA REACTIE dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR clarifica, nu modifica. E un conflict intre Guvern si Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, vineri, o prima reactie dupa motivarea Curtii Constitutionale. Nu as spune ca cineva a castigat sau cineva a pierdut, as spune ca decizia am citit-o si eu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )