Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca Executivul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamna viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat, marti, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Controversata lege a recursului compensatoriu, adoptata de majoritatea PSD-ALDE, a devenit dintre principalele teme de pe agenda publica din ultima perioada in urma valului de infractiuni cu violenta comise de condamnati eliberati in baza acestui act normativ.

TUDOREL TOADER: Guvernul va adopta OUG de modificare a recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat astazi ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta o OUG pentru modificarea legii recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat, marti, pentru HotNews. ro , ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

rezist - PROTESTE iN TOATA TARA, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem OUG pentru corupti

Ordonanta de Urgenta pregatita de Tudorel Toader, care vizeaza sentintele emise de completele de cinci judecatori ce urmeaza a fi anulate Detalii AICI), provoaca haos in tara. Protestatarii rezist.

FOTO Protest antiguvernamental la Cluj, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader

Aproape de persoane protesteaza, luni seara, la Cluj-Napoca, fata de intentia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a emite o ordonanta de urgenta care ar permite repunerea in termen a celor condamnati de complete de 5 judecatori nelegal constituite, relateaza Mediafax.

Recursul compensatoriu, modificat prin ordonanta de urgenta: Tudorel Toader anunta adoptarea ei saptamana viitoare

Legea recursului compensatoriu, care a provocat probleme uriase prin eliberarea unor infractori care au recidivat cu noi crime, va fi modificata prin ordonanta de urgenta. Tudorel Toader a anuntat ca solutiile.

Tudorel Toader anunta o OUG in baza careia pot fi contestate toate sentintele date de completurile nelegal constituite de la inalta Curte: Va fi in cel mai scurt timp posibil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara, ca, in cel mai scurt timp posibil, Guvernul va da o Ordonanta de urgenta in baza careia sa se poata contesta toate sentintele date de co.

Tudorel Toader anunta o Ordonanta de Urgenta care va anula sentintele din ultimii 5 ani. Dragnea profita

Guvernul va da in cel mai scurt timp posibil o Ordonanta de Urgenta in baza careia cei care au fost condamnati definitiv de catre complete de judecata nelegal constituite sa poata face recurs in anulare, a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ministrul Tudorel Toader, scrie Hotnews.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru toate procesele decise de completurile nelegale de cinci judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru completurile nelegal constituite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )