Libnet.ro
UNICEF

18:45

TUDOREL TOADER: Guvernul va adopta OUG de modificare a recursului compensatoriu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TUDOREL TOADER: Guvernul va adopta OUG de modificare a recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat astazi ministrul Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamna viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat, marti, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Controversata lege a recursului compensatoriu, adoptata de majoritatea PSD-ALDE, a devenit dintre principalele teme de pe agenda publica din ultima perioada in urma valului de infractiuni cu violenta comise de condamnati eliberati in baza acestui act normativ.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca Executivul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta o OUG pentru modificarea legii recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat, marti, pentru HotNews. ro , ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Toader, despre intalnirea cu Dancila pe tema recursului compensatoriu: Voi prezenta evaluarea consecintelor recursului si solutiile de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca azi se va intalni cu premierul Viorica Dancila si ii va prezenta o evaluare a consecintelor Legii recursului compensatoriu, dar si solutiile de urmat.

rezist - PROTESTE iN TOATA TARA, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem OUG pentru corupti

Ordonanta de Urgenta pregatita de Tudorel Toader, care vizeaza sentintele emise de completele de cinci judecatori ce urmeaza a fi anulate Detalii AICI), provoaca haos in tara. Protestatarii rezist.

Ionel Danca: PNL va sesiza Avocatul Poporului dupa ce Guvernul va adopta OUG privind completurile

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat luni, la RFI, ca formatiunea va sesiza Avocatul Poporului dupa ce Guvernul va adopta OUG privind completurile ilegale, afirmand ca ordonanta privind contestatia in anulare este o amnistie cu dedicatie, cu nume si prenume, pentru Liviu Dragnea.

Tudorel Toader anunta o OUG in baza careia pot fi contestate toate sentintele date de completurile nelegal constituite de la inalta Curte: Va fi in cel mai scurt timp posibil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara, ca, in cel mai scurt timp posibil, Guvernul va da o Ordonanta de urgenta in baza careia sa se poata contesta toate sentintele date de co.

Cum ar putea fi reparata legea recursului compensatoriu prin Ordonanta anuntata de Tudorel Toader

Dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat marti adoptarea, in cursul saptamanii viitoare, a unei ordonante pentru modificarea legii recursului compensatoriu, experti din sistem cred ca, in cazul in care legea nu este abrogata in totalitate, este necesara eliminarea modificarilor favorabile introduse de Parlament.

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Voi prezenta doamnei prim-ministru posibilele solutii de urmat (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni dimineata ca va avea o intrevedere cu premierul Viorica Dancila in care se va discuta despre legea recursului compensatoriu si efectele acestor masuri si i.

Tudorel Toader urmeaza sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila propuneri in privinta legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )