Libnet.ro
UNICEF

08:30

TudorelToader, intrat in dizgratia PSD. Cum a fost reevaluat ministrul Justitiei la doar o luna de la numirea sa

Adevărul Adevărul,
TudorelToader, intrat in dizgratia PSD. Cum a fost reevaluat ministrul Justitiei la doar o luna de la numirea sa

Aprecierile PSDla adresa profesionalismului afisat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, auluat sfarsit dupa ce demnitarul a anuntat ca procurorul general, AugustinLazar, si Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, nu vor fi revocati. Alesiisocial-democrati, in frunte cu Liviu Dragnea, l-au criticat aspru de Toaderpentru faptul ca a aratat clementa in cazul celor doi procurori sefi. continuă pe Adevărul

PSD decide saptamana viitoare, in sedinta, soarta ministrului Justitiei, Tudorel Toader

PSD va decide saptamana viitoare, intr-o sedinta a Consiliului Executiv, soarta ministrului Justitiei, Tudorel Toader, astfel ca social-democratii ar putea renunta la el.CEx-ul PSD este convocat .

Alina Gorghiu, despre decizia lui Tudorel Toader de a nu-i revoca din functie pe Kovesi si Lazar: E doar o chestiune de timp pana cand PSD va propune schimbarea lui de la Ministerul Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca este doar o chestiune de timp pana cand PSD va propune schimnbarea lui Tudorel Toader de la ministerul Justitiei, dupa ce el a anuntat, miercuri, ca nu ii va revoca din functie pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Scandal in PSD. Se cere demiterea lui Tudorel Toader

Este scandal mare in PSD dupa decizia lui Tudorel Toader de a nu cere revocarea lui Kovei si Lazar. Sunt voci care cer chiar demiterea ministrului Justitiei.O sedinta cruciala pe aceasta tema va avea l.

VIDEO. Seful PSD, Liviu Dragnea, il critica pe Tudorel Toader pentru ca nu i-a demis pe Kovesi si Lazar: Am o oarecare dezamagire. Eu nu imi asum decizia ministrului Justitiei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a nu-i demite pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Seful PSD, Liviu Dragnea, il critica pe Tudorel Toader pentru ca nu i-a demis pe Kovesi si Lazar: Am o oarecare dezamagire. Eu nu imi asum decizia ministrului Justitiei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a nu-i demite pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Purtatorul de cuvant al PSD, despre decizia lui Tudorel Toader de a nu-i revoca pe Lazar si Kovesi: Ne-am exprimat sustinerea pentru ministrul Justitiei indiferent de rezultatul raportului si de concluzii

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a declarat miercuri, pentru News. ro, ca, pana la o pozitie exprimata de liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, partidul il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca urmare a prezentarii raportului privind activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general Augustin Lazar.

PSD isi reafirma sprijinul pentru Tudorel Toader, desi intre concluzie si corpul raportului exista o discrepanta

PSD il sustine pe Tudorel Toader si dupa publicarea raportului privind anchetarea Guvernului de catre DNA si Parchetul General, pentru OUG 13. Am afirmat ca indiferent de decizie, o vom sustine.

Prima reactie dura din PSD dupa ce Tudorel Toader nu a cerut demisia lui Kovesi si Lazar: deputatul Liviu Plesoianu ameninta cu plecarea din partid

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a spus miercuri la Antena 3 ca decizia lui Tudorel Toader de anu cere demisia lui Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar este 'absolut lamentabila'.

Dragnea: Nu se pune problema schimbarii lui Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca, din punctul sau de vedere, nu se pune problema inlocuirii lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei, dar ca aceasta deciziie apartine.

Dragnea: Nu imi asum raportul prezentat de Tudorel Toader privind Ministerul Public si DNA

Presedintele, PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu isi asuma raportul prezentat public de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea Ministerului Public si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )