Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudorel Toader:La multi ani Justitiei romne! Justitia este si trebuie sa fie n slujba cetateanului

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader:La multi ani Justitiei romne! Justitia este si trebuie sa fie n slujba cetateanului

Ministrul Tudorel Toader a scris duminica, pe Facebook, un mesaj de Ziua Justitiei in care ii felicita pe toti magistratii care, cu profesionalism si onestitate realizeaza sau participa la realizarea justitiei. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, mesaj de Ziua Justitiei

Ministrul Tudorel Toader a postat duminica, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Justitiei in care sustine ca justitia este esentiala in procesul de consolidare a statului de.

Tudorel Toader, AVERTISMENT pentru magistrati, de Ziua Justitiei

Tudorel Toader a urat La multi ani! Justitiei romane, dat fiind ca in prima duminica din luna iulie se sarbatoreste Ziua Justitiei. intr-o postare pe Facebook, Ministrul a sustinut ca Justitia.

Stelian Ion, USR: Modificarile propuse de Tudorel Toader la redefinirea pragului pentru abuz in serviciu, tinute la secret

Stelian Ion s-a prezentat vineri dimineata la sediul Ministerului Justitiei pentru a cere detalii legate de forma propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru redefinirea abuzului in serviciu. Potrivit acestuia, ministrul ar fi insa in concediu, iar propunerile ar fi tinute secret. Stelian Ion critica modul in care opereaza ministerul Justitiei in contextul in care luni ar urma sa aiba loc dezbaterile pentru modificarea legii.

Tudorel Toader: ii dai unui sofer contraventie ca nu are centura, dar presedintele republicii nu respecta Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a criticat din nou pe presedintele Klaus Iohannis, care amana anuntarea unei decizii privind revocarea din functie a sefei DNA, Toader sustinand ca un sofer prins fara centura de siguranta este amendat, dar presedintele republicii nu respecta Constitutia.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL! Care este PRAGUL stabilit pentru abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a avut mai multe dezbateri cu societatea civila si cu asociatiile profesionale in privinta pragului pentru abuzul in serviciu. De asemenea, a primit si foarte.

Tudorel Toader, despre pragul la abuz in serviciu: Pragul sa fie salariul minim brut pe economie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, despre pragul la abuz in serviciu, care ar putea fi salariul minim brut pe economie. Noi lucram la un Codex penal european.

Tudorel Toader: Am propus ca pragul pentru infractiunea de abuz in serviciu sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara la Romania TV ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie.

DNA: Liviu Dragnea, mai multi ani de inchisoare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sunt nemultumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la care a fost condamnat Liviu Dragnea, de instanta de fond din cadrul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )