Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Tudorel Toader l-a propus pe Felix Banila pentru conducerea DIICOT

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader l-a propus pe Felix Banila pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,l-a nominalizatla conducerea DIICOT pe Oficial, mandatul lui Horodniceanu se incheie pe 19 mai. Cei doi candidati au sustinut vineri un interviu in prezenta. continuă pe Antena3

Daniel Horodniceanu, SCHIMBAT de la sefia DIICOT! Propunerea lui Tudorel Toader este Oliver Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus in functia de procuror-sef al DIICOT pe Oliver Felix Banila, in defavoarea actualului sef al Directiei, Daniel Horodniceanu, al carui mandat expira pe 19.

Oliver Felix Banila, propus pentru conducerea DIICOT

Ministrul justitiei Tudorel Toader a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a lui Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in vederea obtinerii avizului consultativ, informeaza News. ro.

Oliver Felix Banila, propus de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus luni pe Oliver Felix Banila pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Cine este Oliver-Felix Banila, propunere ministrului Justitiei pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni CSM propunerea de numire a lui Felix Banila in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organiza.

Daniel Horodniceanu si Felix Banila, candideaza

Daniel Horodniceanu si Felix Banila sustin, astazi, interviurile pentru functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Daniel Horodniceanu si Felix Banila candideaza

Daniel Horodniceanu si Felix Banila sustin, astazi, interviurile pentru functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Ce avere are Tudorel Toader

Potrivit declaratiei de avere pe care si-a facut-o publica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o situatie materiala extrem de buna. Tudorel Toader a obtinut, anul trecut, 327. 000 de lei din pensii.

Tudorel Toader, intrevedere importanta cu Tariceanu la Parlament. Se pregateste un raport pentru Departamentul de Stat american

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o intalnire luni la Palatul Parlamentului cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Discutiile dintre cei doi oficiali au vizat raspunsul pe care Romania.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

Tudorel Toader, semnal negativ pentru Horodniceanu in lupta pentru sefia DIICOT: L-am intrebat despre problema achitarilor

Vineri au avut loc interviurile din cadrul concursului pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DIICOT. Acestea au aavut loc in prezenta ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Cei doi candidati sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )