Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca procurorul Elena Iordache, care il ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, este un exemplu de om integru si profesionist. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader anunta EPURARI MASIVE la DNA: Multi dintre procurori trebuie trimisi inapoi la structurile de unde au fost adusi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, in contextul in care a respins pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA, ca isi doreste un procuror-sef care odata numit sa reformeze.

Toti cei patru procurori, descalificati de Tudorel Toader

Ministrul justitiei Tudorel Toader a ales sa nu nominalizeze niciunul dintre cei patru candidati care au participat la concursul pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Toader nu a fost impresionat de planurile de management depuse de procurorii Marius Iacob, Cristian Lazar, Elena Grecu si Florentina Mirica, sustinand ca ele nu reflecta situatia actuala cu care se confrunta DNA si nici solutiile necesare pentru rezolvarea problemelor.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare de la DNA cu magistrati: Asa se poate justifica iMPOTRIVIREA ca... (VIDEO)

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Marius Iacob, procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a dezvaluit ca sunt peste 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati. Ministrul.

Tudorel Toader, explicatii de ULTIMA ORA despre respingerea candidatilor la sefia DNA: Ce spune despre fostul adjunct al lui Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader sustine ca cei patru candidati la sefia DNA au fost respinsi pentru ca niciunul dintre ei nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului ca pot reforma.

Tudorel Toader, dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Sa se inscrie cat mai multi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la respingerea candidatilor pentru functia de procuror-sef al DNA, ca un program managerial trebuie sa cuprinda obligatoriu radiografia.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa fie revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune curand adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader continua atacurile asupra procurorului general Augustin Lazar: A sustinut-o pe Kovesi la CSM....

Tudorel Toader continua seria atacurilor asupra procurorului general Augustin Lazar in contextul in care a anuntat o evaluarea a activitatii acestuia pe modelul celei care a dus la revocarea Laurei Codruta.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare ale DNA care vizeaza magistrati: Este nefiresc, este cat se poate de grav

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri seara, ca este cat se poate de grav faptul ca exista trei sute de dosare in lucru la Directia Nationala Anticoruptie DNA) care vizeaza magistrati, mai ales ca fiecare dosar poate avea mai multi faptuitori.

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )