Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare ale DNA care vizeaza magistrati: Este nefiresc, este cat se poate de grav

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare ale DNA care vizeaza magistrati: Este nefiresc, este cat se poate de grav

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri seara, ca este cat se poate de grav faptul ca exista trei sute de dosare in lucru la Directia Nationala Anticoruptie DNA) care vizeaza magistrati, mai ales ca fiecare dosar poate avea mai multi faptuitori. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare de la DNA cu magistrati: Asa se poate justifica iMPOTRIVIREA ca... (VIDEO)

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Marius Iacob, procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a dezvaluit ca sunt peste 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati. Ministrul.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, afirmand la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii. Ministrul a facut referire la pozitia lui Augustin Lazar care a sustinut ca procedura de revocare a sefei DNA a fost nelegala.

Tudorel Toader, dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Sa se inscrie cat mai multi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la respingerea candidatilor pentru functia de procuror-sef al DNA, ca un program managerial trebuie sa cuprinda obligatoriu radiografia.

Tudorel Toader, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Sa vedem ce anume au evocat judecatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de procedura.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii,.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca procurorul Elena Iordache, care il ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, este un exemplu de om integru si profesionist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )