Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: Magistratul trebuie sa infaptuiasca justitia. Daca legea e neclara, apeleaza la Curtea Suprema sau sesizeaza Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader: Magistratul trebuie sa infaptuiasca justitia. Daca legea e neclara, apeleaza la Curtea Suprema sau sesizeaza Curtea Constitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti ca magistratii, prin CSM, isi dau avizul pe legile Justitiei si nu cu privire la incriminarea sau dezincriminarea faptelor, precizand ca, daca legea este neclara, pot apela la Curtea suprema sau la Curtea Constitutionala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader: Emiterea unei ordonante de urgenta daca Parlamentul nu transpune o directiva europeana, justificata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a insistat si dupa iesirea de la dezbaterile din Comisia speciala ca s-ar putea da o ordonanta de urgenta daca legislativul nu aproba o lege pentru transpunerea directivei privind prezumtia de nevinovatie.

Surse: Guvernul nu va da Ordonanta de urgenta pe Codurile penale. Tudorel Toader anuntase ca Executivul va da OUG daca Parlamentul nu adopta o directiva europeana

Guvernul nu va da nici o Ordonanta de Urgenta de modificare a Codului Penal sau Codului de Procedura Penala, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Pozitia Guvernului vine dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declarase marti in Comisia speciala condusa de Florin Iordache ca directiva europeaa privind prezumtia de nevinovatie trebuie transpusa, iar daca Parlamentul nu o va face, Guvernul va fi indreptatit sa emita o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

Marea eliberare a lui Tudorel Toader: Peste o treime din cei iesiti in baza lege au recidivat si s-au intors dupa gratii (VIDEO)

Legea recursului in compensatoriu a ministrului Tudorel Toader a adus un grav pericol social pentru romani. Sindicalistii din administratia penitenicarelor atrag atentia ca de doua luni de cand a.

MAREA ELIBERARE a lui Tudorel Toader: Peste o treime din cei iesiti in baza lege au recidivat si s-au intors dupa gratii (VIDEO)

Legea recursului in compensatoriu a ministrului Tudorel Toader a adus un grav pericol social pentru romani. Sindicalistii din administratia penitenicarelor atrag atentia ca de doua luni de cand a.

Tudorel Toader, despre legalitatea protestelor magistratilor:Dupa ce ma voi documenta probabil voi exprima un punct de vedere

In calitate de cetateni, magistratii isi pot exercita toate drepturile pe care legea le confera, in calitate de magistrati au restrictiile si incompatibilitatile pe care le prevad Constitutia si legile speciale si toti suntem obligati sa le respectam, a spus ministrul Tudorel Toader despre protestele de luni ale magistratilor.

FOTO Ce posteaza pe Facebook ministrul Tudorel Toader, in timpul inclestarilor pe legile Justitiei: Malaysia - o tara minunata!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a postat pe Facebook un set de fotografii si cateva cuvinte fara nicio legatura cu tensiunile generate in aceste zile de demersurile parlamentare vizand modificarea legilor Justitiei.

Tudorel Toader a incalcat independenta justitiei: Decizie drastica luata de CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, marti, sesizarea facuta de procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si a decis ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incalcat independenta.

CSM: Declaratiile facute de Tudorel Toader privind dosarul Belina au afectat independenta sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, marti, sesizarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, referitoare la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre dosarul Belina si a stabilit ca afirmatiile acestuia au afectat independenta sistemului judiciar, au precizat surse din CSM.

CSM a decis ca Tudorel Toader a incalcat independenta justitiei cand a spus ca DNA nu poate ancheta HG din Dosarul Belina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incalcat independenta justitiei cand a spus ca procurorii nu pot ancheta elaborarea Hotararii de Guvern din Dosarul Belina, a decis marti Consiliul Superior al Magistraturii. Decizia CSM a fost luata cu majoritate de voturi, potrivit Digi 24.

Monica Macovei: Inca o dovada ca Tudorel Toader este de partea infractorilor.

Fostul ministru al Justitiei, europarlamentara Monica Macovei, il acuza pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, de dubla masura in ce priveste transpunerea legislatiei europene. Macovei sustine ca ministrul Toader a propus un proiect de lege in ce priveste transpunerea Directivei privind conficarea extinsa, desi aceasta era in intarziere cu zece luni, in schimb la transpunerea unei directive care mai are patru luni pana la termenul de transpunere solicita ordonanta de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )