Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tudorel Toader, ntrebat despre o posibila OUG pe legile penale: Am fost plecat 4-5 zile. Daca voi fi solicitat, voi raspunde

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, ntrebat despre o posibila OUG pe legile penale: Am fost plecat 4-5 zile. Daca voi fi solicitat, voi raspunde

Daca voi fi solicitat voi raspunde, a raspuns Tudorel Toader cand a fost intrebat, luni dimineata, in privinta posibilitatii modificarii legislatiei penale prin ordonante de urgenta. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, ntrebat despre o posibila OUG pe legile penale:Daca voi fi solicitat, voi raspunde

Daca voi fi solicitat voi raspunde, a raspuns Tudorel Toader cand a fost intrebat, luni dimineata, in privinta posibilitatii modificarii legislatiei penale prin ordonante de urgenta.

Tudorel Toader, intrebat despre extradarea Elenei Udrea: Si in acest caz, si Ghita, Ministerul si-a indeplinit la timp si complet obligatiile care ii revin

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca si-a indeplinit la timp si complet obligatiile care ii revin cu privire la procedurile de extradare in cazul Elenei Udrea si al lui Sebastian Ghita.

Tudorel Toader, intrebat despre extradarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca si-a indeplinit la timp si complet obligatiile care ii revin cu privire la procedurile de extradare in cazul Elenei Udrea si al lui Sebastian Ghita, relateaza News. ro.

Tudorel Toader, prima reactie in legatura cu OUG privind Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost solicitat sa-si spun un punct de vedere privind o posibila ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate codurile penale, scrie Hotnews .

Tudorel Toader se spala pe mani dupa modificarea Codurilor penale: in Parlament s-a schimbat. Sa raspunda ei, nu eu. N-am fost, n-am zis da, nici nu...

Ministrul Justitiei se spala pe maini dupa modificarea Codurilor penale. N-am fost, n-am participat, n-am zis nici da, nici nu, spune Tudorel Toader. Ministrul se face ca nu stie, ca nu a fost.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,.

Tudorel Toader, despre schimbarea codurilor penale prin OUG: Nu dau un raspuns la probleme ipotetice (VIDEO)

Ministrul Justitiei are o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca ar putea schimba codurile penale prin ordonanta de urgenta. Tudorel Toader spune ca nu a auzit de nicio astfel de propunere pentru.

Tudorel Toader: Nu am vorbit cu nimeni despre vreo ordonanta de urgenta pe tema modificarii Codurilor penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a vorbit cu nimeni despre vreo ordonanta de urgenta pe tema modificarii Codurilor penale. Am vizat proiecte de acte normative, am rezolvat problemele.

Peter Eckstein Kovacs, despre o posibila OUG pe Codurile Penale: Care e urgenta? Ca Dragnea trebuie sa intre la parnaie? / Reprezentantii maghiarilor sa fie de partea democratiei! (VIDEO)

Peter Eckstein Kovacs a anuntat sambata ca demisioneaza din UDMR dupa 28 de ani in care a fost membru al formatiunii deoarece nu poate accepta cardasia cu PSD sinu este de acord cu.

Tudorel Toader nu stie nimic despre o ordonanta pentru modificarea Codurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat luni ca nu a fost consultat cu privire la o eventuala ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate Codurile penale. De patru zile, cinci zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )