Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tudorel Toader, prima reactie in legatura cu OUG privind Codurile Penale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader, prima reactie in legatura cu OUG privind Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost solicitat sa-si spun un punct de vedere privind o posibila ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate codurile penale, scrie Hotnews . continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea: OUG privind Codurile penale, exclusa

Adoptarea unei ordonante de urgenta privind Codurile penale este exclusa, potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

Tudorel Toader preia ideea lui Vosganian privind penitenciare: Ce pregateste Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, ca se gandeste la posibilitatea relocarii penitenciarelor ce sunt plasate in orase sau in zone rezidentiale. Ideea nu este rea, daca o putem realiza.

Tudorel Toader, ntrebat despre o posibila OUG pe legile penale:Daca voi fi solicitat, voi raspunde

Daca voi fi solicitat voi raspunde, a raspuns Tudorel Toader cand a fost intrebat, luni dimineata, in privinta posibilitatii modificarii legislatiei penale prin ordonante de urgenta.

Tudorel Toader, ntrebat despre o posibila OUG pe legile penale: Am fost plecat 4-5 zile. Daca voi fi solicitat, voi raspunde

Daca voi fi solicitat voi raspunde, a raspuns Tudorel Toader cand a fost intrebat, luni dimineata, in privinta posibilitatii modificarii legislatiei penale prin ordonante de urgenta.

Tudorel Toader, despre schimbarea codurilor penale prin OUG: Nu dau un raspuns la probleme ipotetice (VIDEO)

Ministrul Justitiei are o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca ar putea schimba codurile penale prin ordonanta de urgenta. Tudorel Toader spune ca nu a auzit de nicio astfel de propunere pentru.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,.

Tudorel Toader nu stie nimic despre o ordonanta pentru modificarea Codurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat luni ca nu a fost consultat cu privire la o eventuala ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate Codurile penale. De patru zile, cinci zile.

Tudorel Toader, reactie DURA la pozitia lui Iohannis in cazul Kovesi: Nu mi-am imaginat ca cel mai inalt demnitar in stat nu va respecta decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa afirmatiile presedintelui Klaus Iohanis cu privire la decizia Curtii Constitutionale CCR) de revocare a sefei DNA. Oficialul guvernamental spune ca.

Tudorel Toader, noi precizari privind extradarea lui Ghita si Udrea: Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si complet obligatiile

Tudorel Toader a facut luni dimineata noi precizari privind aducerea in tara a lui Sebastian Ghita, cat si a Elenei Udrea. Ministrul Justitiei a dat asigura ca la nivelul instutiei pe care o conduce au.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Klaus Iohannis: intrebarea e cand termina de inteles motivarea CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis pe tema motivarii Curtii Contitutionale legata de revocarea Laurei Codruta Kovesi. Aflat la Suceava, Toader a fost intreba.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )