Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader nu-si asuma nicio culpa privind decizia CCR n cazul codurilor penale si da vina pe Parlament

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader nu-si asuma nicio culpa privind decizia CCR n cazul codurilor penale si da vina pe Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca proiectele de modificare a codului penal si codului de procedura penala au fost facute cu respectarea deciziilor Curtii Constitutionale si a directivelor europene. El sugereaza ca Parlamentul este responsabil pentru decizia CCR de a declara neconstitutionale o serie de articole. continuă pe Hotnews

Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu.

Clujenii sunt asteptati astazi si duminica, de la 19. 00, in Piata Unirii, la proteste fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. E capatul rabdarii. Soarta concreta ne-o influenteaza ceilalti. Dar demnitatea fiecaruia depinde doar de sine insusi, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu

Clujenii sunt asteptati astazi si duminica, de la 19. 00, in Piata Unirii, la proteste fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. E capatul rabdarii. Soarta concreta ne-o influenteaza ceilalti. Dar demnitatea fiecaruia depinde doar de sine insusi, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Augustin Zegrean, despre revocarea lui Lazar: Dupa decizia CCR pe Kovesi, Tudorel Toader a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Lazar sustine ca decizia de revocare a lui Augustin Lazar era decisa inca de la decizia CCR privindu-o pe Kovesi, acela fiind momentul cand Tudorel Toader.

Tudorel Toader, replica pentru Zegrean: Augustin Lazar nu poate ataca in justitie decizia de revocare, pentru ca instanta de contencios nu poate cerceta normele constitutionale

Tudorel Toader ii da replica lui Augustin Zegrean, dupa ce fostul presedinte al CCR a sustinut ca Augustin Lazar poate solicita in instanta anularea deciziei de revocare din functia de Procuror.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Mizele atacului declansat de Tudorel Toader impotriva procurorului general Augustin Lazar

Calendarul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, declansata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, a pornit: CSM il va audia pe Lazar peste doua saptamani, pentru a formula un aviz consultativ, urmand ca decizia sa o ia seful statului. Toader, insa, a trimis deja propunerea la Palatul Cotroceni, alegand sa ignore si formal procedura.

Tudorel Toader, precizari privind elaborarea modificarilor Codului penal si al celui de procedura penala

Tudorel Toader a facut o serie de precizari importante vizavi demodificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Simple precizari, contrare unor afirmatii aparute in spatiul public.

Toni Neacsu dezminte cele mai recente zvonuri privind fotoliul de ministru: Tudorel Toader are un mandant consistent si valoros cum de mult nu a mai fost la Ministerul Justitiei

Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM, dezminte o informatie aparuta pe surse, ca numele sau ar fi vizat pentu a-l inlocui pe Tudorel Toader, in eventualitatea unei remanieri. Dezmit categoric orice int.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Catalin Radulescu i ataca pe ministrii ALDE: Tudorel Toader nu a dat OUG privind amnistia, nu a facut ce trebuia / Au interese paralele

Deputatul PSD Catalin Radulescu i-a reprosat vineri ministrului Justitiei ca nu a dat OUG privind amnistia si nu a facut nimic din ceea ce trebuia, cu exceptia celor doua revocari de sefi de parchete, demers care, spune el, a fost facut de ochii lumii. Radulescu i-a criticat si pe ministrii ALDE de la Mediu si de la Externe, reprosandu-i acestuia din urma faptul ca nu a dispus rechemarea ambasadorului George Maior. Concluzia deputatului mitraliera este aceea ca partenerii de colatie de la ALDE au interese paralele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2289 seconds )