Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tudorel Toader va prezenta raportul privind activitatea DNA joi, la ora 18.00, la minister

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader va prezenta raportul privind activitatea DNA joi, la ora 18.00, la minister

Tudorel Toader va prezenta Raportul privind activitatea manageriala la DNA, joi, la ora 18. 00, la ministerul Justitiei, a anuntat ministrul pe pagina personala de Facebook. continuă pe Hotnews

Florin Iordache, despre raportul privind activitatea DNA: Parlamentul nu poate interveni in REVOCAREA lui Kovesi

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a vorbit despre raportul privind activitatea pechetelor pe care Tudorel Toader urmeaza sa il prezinte in Parlament saptamana viitoare. El a fost intrebat, intr-o .

Iordache, despre raportul privind activitatea DNA: Parlamentul nu poate interveni in revocarea cuiva

Un raport privind activitatea DNA poate fi prezentat in Parlament, dar nu poate fi votat sau adoptat si Parlamentul nu poate interveni in procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, a declarat vineri, la Slatina, deputatul PSD de Olt Florin Iordache, citat de Agerpres.

Rezultatele raportului privind activitatea DNA vor fi prezentate Parlamentului saptamana viitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, ieri, ca saptamana viitoare va prezenta in Parlament rezultatele raportului privind activitatea DNA, a DIICOT si a Ministerului Public. El a tinut sa precizeze ca inainte de a accepta postul de ministru a primit garantii de neimplicare a factorului politic in activitatea Ministerului Justitiei, fapt care s-a respectat si se respecta si in prezent.

Tudorel Toader A ANUNTAT ziua si ora prezentarii raportului privind activitatea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie joi seara, de la ora 18. Raport privind activitatea manageriala la.

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform.

Premierul Dancila merge marti si miercuri la Bruxelles, iar joi Tudorel Toader face anuntul privind soarta lui Kovesi in fruntea DNA

Desfasurare impresionanta de forte saptamana viitoare in interiorul Guvernului Romaniei. Premierul Viorica Dancila efectueaza marti si miercuri prima vizita externa din mandatul sau la Bruxelles, marti.

Ministrul Justitiei a hotarat ora la care va prezenta raportul despre DNA in Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis la ce ora va prezenta raportul despre DNA in Parlament. Anuntul mult-asteptat va fi facut joi, 22 februarie, la ora 18, in camerele reunite ale Parlamentului,.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA. Surpriza neplacuta este abandonul total al presedintelui fata de acest proces

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )