Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Justitiei a hotarat ora la care va prezenta raportul despre DNA in Parlament

B1 B1,
Ministrul Justitiei a hotarat ora la care va prezenta raportul despre DNA in Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis la ce ora va prezenta raportul despre DNA in Parlament. Anuntul mult-asteptat va fi facut joi, 22 februarie, la ora 18, in camerele reunite ale Parlamentului,. continuă pe B1

LIVE VIDEO Ce va decide ministrul Justitiei in privinta scandalului DNA? Tudorel Toder sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia si a revenit in tara pentru a participa la sedinta de Guvern si pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre situatia DNA, va sustine o declaratie de presa, joi seara, la ora 18.

Ministrul Justitiei, care si-a intrerupt vizita in Japonia, se intalneste astazi cu premierul, inaintea sedintei de Guvern

Premierul Viorica Dancila ar urma sa aiba o discutie, astazi, inaintea sedintei de Guvern, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia pentru a reveni in tara.

Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei; este un om de buna credinta, un profesionist

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta un om de buna credinta si un profesionist.

Liviu Dragnea: Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei. Toader, un om de buna credinta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta un om.

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform.

LIVE TEXT VIDEO Ora 18.00: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine joi, la sediul ministerului, o declaratie de presa, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, Nelu Barbu, dupa sedinta executivului. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO pe HotNews. ro declaratiile ministrului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )